Wat verdient een Klussenier?

Wanneer we het hebben over het salaris van een Klussenier, dan is dit anders dan dat je gewend bent vanuit loondienst. Dit is omdat een Klussenier werkt als zelfstandig ondernemer in zijn eenmanszaak. In geval van een eenmanszaak is het ‘salaris’ voorschot op de winst, een privé opname, waarover inkomstenbelasting verschuldigd is. De hoogte van de inkomstenbelasting is winstafhankelijk.

Het salaris wat een Klussenier gemiddeld maandelijks aan zichzelf kan overmaken ligt tussen de €2.000,- en de €4.000,-. Dit bedrag is een indicatie van wat je als Klussenier maandelijks als voorschot op de winst naar privé zou kunnen halen. Daarmee beschik je elke maand in privé over geld om de privé uitgaven te betalen.

Waarom geen vast salaris?

Wij kunnen geen vast salaris aangeven omdat een Klussenier zelfstandig ondernemer in de bouw is. En als zelfstandig ondernemer is het salaris onzeker, omdat een zelfstandig ondernemer afhankelijk is van het geld wat er die maand binnengekomen is. Daarom is het mogelijk dat de hoogte van het salaris wat jij jezelf kan uitkeren per maand verschillend is. Door uit te gaan van een gemiddeld bedrag dat de geschatte winst niet overstijgt beschik je over voldoende middelen om privé van de kunnen leven.

Zelfstandig ondernemen als Klussenier

Zoals hierboven beschreven is zelfstandig ondernemen een onzeker bestaan. In loondienst krijg je standaard aan het einde van de maand het salaris binnen en weet je hoeveel dit is. Dat is als zelfstandig ondernemer minder zeker. Bij voldoende betaalde uren is het goed mogelijk om een vast bedrag aan salaris maandelijks, als voorschot op de winst, naar privé te halen.

Weinig risico

Het leven als zelfstandig ondernemer kan een onzeker bestaan zijn, zeker als je niet elke maand een vaste inkomende geldstroom hebt om alle kosten zakelijk en privé te betalen. Het is heel goed mogelijk het risico tot een minimum te beperken. Als Klussenier heb je meer zekerheid dat je maandelijks een goed salaris naar jezelf kan overmaken om de privé uitgaven te betalen.

Hoe zit dit?

De Klussenier biedt zelfstandig ondernemers in de bouw de mogelijkheid om het risico van het ondernemerschap te beperken. Omdat je jouw bedrijf onder de vlag van De Klussenier gaat starten profiteer je van alle voordelen van een groot, landelijk bekend merk. Het belangrijkste voordeel is dat je als Klussenier de beschikking hebt over een goed aanbod van werk in goede en mindere tijden. Doordat je een goede werkvoorraad op kan bouwen, en dus altijd werk hebt, ben je ook altijd verzekerd van goed inkomen. Daarnaast is een Klussenier geen prijsvechter maar kan hij door de vele zekerheden die hij een klant kan bieden een goede prijs rekenen voor de kwaliteit die hij levert. Het belangrijkste voordeel als Klussenier is dat je altijd een goed gevulde agenda hebt. Zowel in goede als in mindere tijden.

Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start uw eigen renovatiebedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?