Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start uw eigen renovatiebedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

Zorgeloos en onafhankelijk ondernemen

Voor, tijdens én na uw start als Klussenier staat er een heel team professionals voor u klaar om u te ondersteunen met uw onderneming waar nodig.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Stel uw vragen aan een Klussenier

We hebben meer dan 180 Klusseniers in Nederland en België. Op de landkaart vind u een selectie die u graag te woord staan.

Bekijk hier alvast waarom ze Klussenier zijn geworden en bel ze gerust voor vragen!

  De Klussenier vertelt

Of neem contact op met één van onze professionals

Bel of app ons vrijblijvend op 0456 637 931 of stuur een email naar info@hetklushuis.be en stel uw vraag aan Kees..

Bekijk hier alvast de meest gestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen over vele verschillende zaken. Op deze pagina vind je de antwoorden op de vragen die het meeste gesteld zijn.

Ondernemen als Klussenier

  In hoeverre ben ik zelfstandig ondernemer? ▼

U bent volledig zelfstandig ondernemer. Een Klussenier schrijft zichzelf in bij de Kamer van Koophandel en bepaalt zelf welke werkzaamheden hij uitvoert en wanneer hij dit doet. Ook het tarief waar hij voor werkt bepaalt hij helemaal zelf.

  Wie doet mijn boekhouding? ▼

Wij hebben al 16 jaar een goede samenwerking met een landelijk opererend administratiekantoor. Elke Klussenier beschikt over een eenvoudig systeem voor de boekhouding. De administratie kost u slechts vijf minuten per dag.

  Krijg ik een Camionette? ▼

Alle Klusseniers rijden in een nette, witte camionette. Hiervoor hebben wij een betrouwbare leverancier die ervoor zorgt dat u een spiksplinternieuwe bus krijgt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten voor onderhoud en verzekeringen.

  Hoe kom ik aan werk? ▼

Het merk De Klussenier zorgt voor werk. Wij gaan u in de markt zetten zodat u snel vindbaar bent voor klanten bij u in de omgeving. Dit zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent van goede aanvragen. Ook hebben we een pool met aanvragen waar u altijd uit kan putten.

  Hoe kan ik werken goed plannen en uitrekenen? ▼

Het is belangrijk dat u aan uw klant een goede offerte geeft waarvan u zeker weet dat u er goed geld aan verdient. Klusseniers hebben een offerte- en calculatie systeem waarin de meest voorkomende klussen zijn beschreven. Scheelt u een hoop werk! Wij leren u dit te gebruiken en helpen u om zoveel mogelijk geld aan een klus over te houden.

Lage risico's

  Loop ik risico's met mijn eigen renovatiebedrijf? ▼

Voor uzelf beginnen brengt risico’s met zich mee. Maar iets in u zegt dat het meer mogelijkheden geeft dan wat u nu doet. Dat moet u vasthouden! Het gaat erom dat u in staat bent van de risico’s geen valkuil te maken. Om er zeker van te zijn dat het zelfstandig ondernemerschap bij u past gaan we dit samen met u vooraf goed onderzoeken. Zolang u Klussenier bent, blijven wij op de achtergrond meekijken wat goed gaat en wat beter kan en kunnen we u daarin coachen en begeleiden. Zo houden wij de risico’s zo laag mogelijk.

Het KlusHuis België

  Wat is Het KlusHuis België? ▼ 

Het KlusHuis België is de overkoepelende organisatie van franchiseorganisatie De Klussenier. Vanuit Het KlusHuis ondersteunt een team van zeven specialisten alle tweehonderd Klusseniers op het gebied van ondernemerschap.

  Kan ik Het KlusHuis België ook bezoeken? ▼

Jazeker. Het KlusHuis België is een open organisatie en kent geen geheimen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak voor een bezoek aan Het KlusHuis België in te plannen.

Eisen/vereisten

  Wat zijn de eisen om Klussenier te worden? ▼

Een Klussenier is een veelzijdig vakman die instaat is om minimaal driekwart van alle werkzaamheden in en om het huis zelfstandig uit te voeren. Daarnaast is het van belang dat u zowel privé als financieel in een stabiele situatie verkeerd.

  Moet ik werkzaam zijn geweest in de bouw? ▼

Veel Klusseniers zijn vanaf jongs af aan werkzaam in de bouw, maar wij hebben ook vele Klusseniers die hun bouwtechnische ervaring op een andere manier hebben verkregen, bijvoorbeeld door het verbouwen van hun eigen woning en door te klussen bij vrienden of familie.

  Welke diploma’s/certificaten heb ik nodig? ▼

In principe kijken wij niet naar diploma’s en certificaten en gaat het om opgedane vakmanschap. Wel rijdt iedere Klussenier in zijn eigen camionette rond en is het van belang dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

  Wat is de minimale leeftijd om een Klussenier te worden? ▼

Het hebben van uw eigen renovatiebedrijf vraagt de nodige verantwoording, het is dus van belang dat u deze verantwoording kunt dragen. Dit is niet in een getal uit te drukken en per persoon verschillend. Neem gerust contact op met Het KlusHuis om uw persoonlijke situatie door te spreken.

Financiën

  Kan ik zonder spaargeld Klussenier worden? ▼

Het KlusHuis Nederland heeft een systeem ontwikkeld waarbij het niet noodzakelijk is om eigen spaargeld in te leggen bij het opstarten van uw renovatiebedrijf. Het is wel van belang dat u je goed hebt gedragen in de financiële wereld.

  Heb ik startkapitaal nodig om als Klussenier te starten? ▼

Voordat iemand daadwerkelijk Klussenier wordt stellen wij eerst gezamenlijk een ondernemingsplan op waaruit zal blijken hoeveel startkapitaal er aanwezig moet zijn, op basis daarvan kunnen wij bepalen of en waar u dat vandaan kunt halen.

  Hoe veel verdien ik als Klussenier? ▼

In principe heeft u dit helemaal zelf in de hand, u bent immers zelfstandig ondernemer. Daarom kunnen wij er geen bedrag aan knopen. Het is een feit dat Klusseniers een goede boterham kunnen verdienen. Uit cijfers blijkt dat Klusseniers het financieel een stuk beter doen dan hun collega’s in loondienst of ondernemers die geen gebruik maken van het merk De Klussenier.

  Wat kost het om Klussenier te worden? ▼

Alle Klusseniers betalen een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van het A-merk De Klussenier en de ondersteuning op het gebeid van zelfstandig ondernemerschap. Een ondernemer die geen Klussenier is, is dit bedrag maandelijks alleen al kwijt aan het plaatsen van twee goed zichtbare advertenties. Als Klussenier ontvangt u voor dit bedrag de complete dienstverlening die elke (startende) ondernemer zou willen. Doordat we de kosten met z’n allen dragen, kunnen we ze laag houden. Dat is de kracht van samen. Neem contact met ons op, dan vertellen we u er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Overig

  Ik heb een eigen renovatiebedrijf, wat kunnen jullie mij bieden? ▼

Wij helpen zzp’ers in de bouw om meer uit hun renovatiebedrijf te halen. Veelal voelen ze niet de vrijheid van een echte zelfstandig ondernemer. Dit komt met name omdat ze afhankelijk zijn van één of twee grote opdrachtgevers. Of ze zijn vooral aan het werk bij klanten die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Wij helpen hen om een goede stabiele boterham te verdienen in goede en mindere tijden.

  Is het mogelijk om een Klussenier te spreken? ▼

Jazeker! Alle Klusseniers zijn ervaringsdeskundigen en kunnen u op basis van eigen ervaringen vertellen wat ondernemen als Klussenier in de praktijk inhoud. Bel gerust eens een Klussenier uit uw omgeving op om hierover met hem in gesprek te gaan. Een Klussenier uit uw omgeving kunt u vinden op www.klussenier.be.

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?