Start uw eigen renovatiebedrijf en zet uzelf direct op de kaart! Word Klussenier!

 

Word Klussenier!    

Bent u een zelfstandig timmerman, loodgieter, installateur, monteur, werkvoorbereider of elektricien? Droomt u altijd al van uw eigen renovatiebedrijf, maar weet u niet waar u moet beginnen? En vindt u het lastig om naamsbekendheid op te bouwen?  Sluit u dan aan bij franchiseformule De Klussenier. Samen zetten we uw klus-, loodgieters-, timmermans- of monteursbedrijf op de kaart!

Onder de gevestigde merknaam De Klussenier start u uw eigen onderneming, en bouwen we gelijk aan uw (naams)bekendheid. Uw renovatiebedrijf is onderdeel van een gevestigd merk, maar u bent nog steeds zelfstandig vakman. U behoudt alle vrijheden van het ondernemerschap.

Profiteer van onze grote naamsbekendheid

Is verbouwen en renoveren wat u het liefste doet? Dan is het laatste waar u zin in heeft wel de rompslomp eromheen. Sluit u aan als timmerman, loodgieter, elektricien, monteur, werkvoorbereider of installateur bij De Klussenier en profiteer van:

  

Landelijke naamsbekendheid: De Klussenier is een grote naam in de bouw- en renovatiewereld. Wij staan met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’ garant voor vakmanschap en kwaliteit.

  

Ons enorme netwerk. De Klussenier bestaat uit 30 professionele vakmannen. Heeft u vragen over een opdracht of hulp nodig? Of wilt u samenwerken aan een opdracht? Er is altijd wel een collega die u kan helpen.

  

Regionale naamsbekendheid. Wij zetten uw klusbedrijf vanaf dag 1 professioneel op de kaart in uw regio.

  

Hulp bij uw bedrijfsvoering en marketingstrategie. Wij regelen uw administratie en maken voor u een professionele website.

Uw renovatiebedrijf is crisisbestendig

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wilt u toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier bent u beter opgewassen tegen crisissituaties. Onze maatregelen, informatie en faciliteiten bieden u zekerheid en een toekomst zonder zorgen.

Bent u de veelzijdige vakman die we zoeken?

Bij De Klussenier staan we bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Dit is ons handelsmerk en dat willen we graag zo houden. Daarom is onze selectieprocedure zorgvuldig. Wij ontvangen vele aanvragen van professionele, veelzijdige en gedreven vaklieden die zich bij onze franchiseformule willen aansluiten. Bent u veelzijdig en professioneel genoeg om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen?

Scoren uw werkzaamheden altijd een 9?

Bent u de beste timmerman, loodgieter, elektricien, werkvoorbereider, installateur of monteur?

Onze klanten beoordelen het vakmanschap van de Klussenier met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Bent u ook vaak de beste in uw werk? Levert u altijd uitstekende kwaliteit? Dan bent u degene die we zoeken! Als wij uw succes denken te kunnen garanderen, nodigen we u uit om u bij ons aan te sluiten.

Word u onze nieuwe Klussenier?

Bent u een veelzijdige en professionele vakman en wilt u graag Klussenier worden? Hebt u:

  • De droom om een eigen renovatiebedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Een goede beheersing van de Vlaamse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Word Klussenier

Bent u een echte vakman, werkt nauwkeurig en levert u kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom bent u geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...