Start je eigen klusbedrijf en zet jezelf direct op de kaart!

Direct informatie aanvragen    

Ben jij een echte alleskunner? Is geen klus voor jou te gekDroom jij altijd al van je eigen klusbedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? En vind je het lastig om naamsbekendheid op te bouwen? De Klussenier zet jouw klusbedrijf meteen op de kaart!

Als onderdeel van de franchiseformule van De Klussenier barst je van het werk: momenteel hebben wij meer dan 700 beschikbare opdrachten!

Profiteer van onze grote naamsbekendheid

  

Landelijke naamsbekendheid. De Klussenier is een grote naam in de bouwwereld. Wij staan met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’ garant voor vakmanschap en kwaliteit.

  

Altijd genoeg werk. Bij de Klussenier zit je nooit om werk verlegen. Momenteel hebben wij meer dan 700 beschikbare opdrachten!

  

Ons enorme netwerk. De Klussenier bestaat uit 210 professionele vakmannen. Heb je vragen over een opdracht of hulp nodig? Of wil je samenwerken aan een opdracht? Er is altijd wel een collega die jou kan helpen.

  

Regionale naamsbekendheid. Wij zetten jouw klusbedrijf vanaf dag 1 professioneel op de kaart in jouw regio.

  

Uitstekende inkoopvoorwaarden en trainingen. Denk aan voordelige inkoopcondities en kosteloze vaktrainingen van onder andere PontMeyer, Technische Unie en Velux.

  

Hulp bij je bedrijfsvoering en marketingstrategie. Wij regelen je administratie en maken voor jou een professionele website.

Jouw klusbedrijf is crisisbestendig

Momenteel leveren we in onzekere tijden. Wil je toch een eigen bedrijf beginnen? Bij De Klussenier is jouw klusbedrijf crisisbestendig. Onze maatregelen, informatie en faciliteiten bieden jou zekerheid en een toekomst zonder zorgen.

Ben jij de vakman die we zoeken?

Bij De Klussenier staan we bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Onze selectieprocedure is daarom zorgvuldig, maar voor een nieuwe ambitieuze en vakkundige klusser is altijd plek. Ben jij veelzijdig en professioneel genoeg om onze klanten tevreden te maken? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

Ben jij een topper in je werk?

Ben jij een goede allround vakman? Kun jij alle klussen in en rondom huis opknappen?

Onze klanten beoordelen het vakmanschap van de Klussenier met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Ben jij ook zo'n topper in je werk? Lever jij altijd uitstekende kwaliteit? Dan gaan we graag met jou om tafel! Als wij jouw succes denken te kunnen garanderen, nodigen we je uit om je bij ons aan te sluiten.

Kom bij ons aan tafel

Wil jij elke dag het zaterdaggevoel? Vul het formulier in. 

Verstuur  

Ben jij onze nieuwe Klussenier?

Ben jij klaar om voor jezelf te beginnen? Staan kwaliteit en vakmanschap bij jou hoog in het vaandel? Dan komen wij graag met je in contact.

Ben jij die veelzijdige, professionele vakman en heb jij:

  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?