Start uw eigen renovatiebedrijf en zet uzelf direct op de kaart! Kom bij ons aan tafel!

 

Word Klussenier!    

Bent u een zelfstandig timmerman, loodgieter, installateur, monteur, werkvoorbereider of elektricien? Droomt u altijd al van uw eigen renovatiebedrijf, maar weet u niet waar u moet beginnen? En vindt u het lastig om naamsbekendheid op te bouwen?  De Klussenier zet uw klus-, loodgieters-, timmermans- of monteursbedrijf meteen op de kaart!

Onder de gevestigde merknaam De Klussenier start u uw eigen onderneming, en bouwen we gelijk aan uw (naams)bekendheid. Uw renovatiebedrijf is onderdeel van een gevestigd merk, maar u bent nog steeds zelfstandig vakman. U behoudt alle vrijheden van het ondernemerschap.

Profiteer van onze grote naamsbekendheid

Is verbouwen en renoveren wat u het liefste doet? Dan is het laatste waar u zin in heeft wel de rompslomp eromheen. Als timmerman, loodgieter, elektricien, monteur, werkvoorbereider of installateur die aangesloten is bij De Klussenier profiteert u van:

  

Landelijke naamsbekendheid: De Klussenier is een grote naam in de bouw- en renovatiewereld. Wij staan met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’ garant voor vakmanschap en kwaliteit.

  

Ons enorme netwerk. De Klussenier bestaat uit 30 professionele vakmannen. Heeft u vragen over een opdracht of hulp nodig? Of wilt u samenwerken aan een opdracht? Er is altijd wel een collega die u kan helpen.

  

Regionale naamsbekendheid. Wij zetten uw klusbedrijf vanaf dag 1 professioneel op de kaart in uw regio.

  

Hulp bij uw bedrijfsvoering en marketingstrategie. Wij regelen uw administratie en maken voor u een professionele website.

Uw renovatiebedrijf is crisisbestendig

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wilt u toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier bent u beter opgewassen tegen crisissituaties. Onze maatregelen, informatie en faciliteiten bieden u zekerheid en een toekomst zonder zorgen.

Bent u de vakman die we zoeken?

Bij De Klussenier staan we bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Onze selectieprocedure is daarom zorgvuldig, maar voor een nieuwe ambitieuze en vakkundige klusser is altijd plek. Bent u veelzijdig en professioneel genoeg om onze klanten tevreden te maken? En bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek!

Bent u een topper in uw werk?

Bent u de beste timmerman, loodgieter, elektricien, werkvoorbereider, installateur of monteur?

Onze klanten beoordelen het vakmanschap van de Klussenier met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Bent u ook zo goed in uw werk? Levert u altijd uitstekende kwaliteit? Dan gaan we graag met u om tafel! Als wij uw succes denken te kunnen garanderen, nodigen we u uit om u bij ons aan te sluiten.

Wordt u onze nieuwe Klussenier?

Wilt u meer voldoening uit uw werk halen en eigen baas worden? En bent u een veelzijdige en professionele vakman die graag Klussenier wil worden?

Hebt u:

  • De droom om een eigen renovatiebedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Kom bij ons aan tafel

Wilt u elke dag het zaterdaggevoel? Vul dan onderstaand formulier in.Waar zouden wij u bij kunnen ondersteunen?

 

Verstuur  

 
Loading...