Je eigen renovatiebedrijf starten en direct naamsbekendheid hebben? Het kan!

Met De Klussenier, natuurlijk. Maak snel kennis.

Word Klussenier!    

Je wil graag starten als zelfstandig timmerman, loodgieter, installateur, monteur, werkvoorbereider, electricien of algemene klusjesdienst. Maar je twijfelt: hoe zal je klanten bereiken? Hoe weten ‘de mensen’ dat je bestaat? Dankzij De Klussenier staat jouw firma meteen op de kaart!

Je start je eigen zaak onder de gevestigde merknaam De Klussenier, waardoor je bedrijfsnaam meteen een belletje doet rinkelen. Je renovatiefirma maakt deel uit van een gevestigd merk, maar je behoudt je eigen vrijheid als zelfstandig vakman.

Surf mee op onze grote naamsbekendheid

Word je gelukkig van verbouwen en renoveren? En bezorgt vooral het papierwerk je grijze haren? Sluit aan bij De Klussenier en geniet van:

  

Nationale naamsbekendheid: De Klussenier telt intussen 30 professionele vakmensen. Zit je met vragen over een opdracht of wil je een grote job in team aanpakken? Er is altijd een collega die je kan helpen.

  

Ons enorme netwerk. De Klussenier telt intussen 30 professionele vakmensen. Zit je met vragen over een opdracht of wil je een grote job in team aanpakken? Er is altijd een collega die je kan helpen.

  

Regionale promo: vanaf je startdag zetten we jouw klusbedrijf in je regio op de kaart.

  

Hulp bij uw bedrijfsbeheer en marketing: terwijl jij doet waar je steengoed in bent, regelen wij je administratie en maken een professionele website.

Zekerheid, ook als zelfstandig renovatiebedrijf

Ook in onzekere tijden ben je als Klussenier opgewassen tegen crisissituaties. Onze maatregelen, informatie en faciliteiten bieden je zicht op een zorgeloze toekomst.

Ben jij de stielman die we zoeken?

Alle vakmensen die onder de vlag van De Klussenier werken, staan bekend om vakmanschap en kwaliteitswerk. Onze selectieprocedure is daarom erg grondig: voor vakkundige en ambitieuze klussers is er absoluut plaats!

Ben je professioneel en klantvriendelijk? Hoe je ervan om een opdracht tot in de puntjes af te werken en mensen tevreden te maken? Dan is De Klussenier geknipt voor jou, en maken we graag kennis!

Scoor jij ook zo graag?

Klussenier-klanten beoordelen ons vakmanschap met 8,7 en onze klantvriendelijkheid met 9,1/10. Wil jij bijdragen aan het behoud van deze topscores? Ben je een correcte en vriendelijke topvakman? Krijg je elke keer complimenten voor je werk als timmerman, loodgieter, elektricien, werkvoorbereider, installateur of monteur?

Aarzel dan niet en word Klussenier. We leren je graag kennen en voorzien alle nodige begeleiding.

Ben jij onze nieuwe Klussenier?

Klaar om te starten als zelfstandige? Zin om ons team van Klusseniers te versterken met kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid? We leren je graag kennen!

Je bent een steengoede stielman en je:

  • droomt van een eigen renovatiebedrijf
  • hebt ervaring of een opleiding in particuliere (renovatie)bouw
  • bent een stabiel persoon, zowel social als financieel
  • spreekt en schrijft goed Nederlands

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, WIJ CONTACTEREN JE!

Kom bij ons aan tafel

Wilt u elke dag het zaterdaggevoel? Vul dan onderstaand formulier in.Waarom wil je Klussenier worden?

 

Verstuur  

 
Loading...