Start jouw eigen klusbedrijf met De Klussenier

Ben jij een echte allround vakman? Voer jij zonder problemen alle klussen in en rondom huis uit? En ben jij klaar om je eigen klusbedrijf te beginnen? Bij franchiseformule De Klussenier kun jij zorgeloos, onafhankelijk en met veel vrijheid aan de slag met jouw eigen klusbedrijf! Wij zetten met jou de marketing van jouw klusbedrijf op, zodat jij altijd genoeg werk hebt!

Bij De Klussenier profiteer je van de zekerheden van een franchiseorganisatie. Momenteel hebben wij meer dan 700 beschikbare opdrachten!

Jouw offline én online marketing helemaal op de rit

  

Jouw eigen website. Jouw startende klusbedrijf is gelijk zichtbaar op het internet, door middel van jouw eigen website. Dit is anno 2021 natuurlijk essentieel. 

  

Jouw eigen Klusseniersbus. Als Klussenier rijd je door het land in jouw eigen Klusseniersbus: een perfect middel om naamsbekendheid te vergroten.

  

Landelijke tv en radio reclame. De Klussenier is een bekende naam bij 'Help Mijn Man Is Klusser!' en we zijn met onze radiospots te horen op verschillende radiozenders

  

Klussenier luchtballon. Heb je onze eigen Klussenier luchtballon al eens gezien? Deze vaart in de lente en de zomer regelmatig boven het land. Een echte eyecatcher!

  

Persoonlijke marketingstrategie. Samen met jou stellen we een persoonlijke marketingstrategie op. Jouw klusbedrijf staat gelijk op de kaart en je bereikt klanten bij jou in de buurt.

  

Bedrijfsvoering en landelijke naamsbekendheid. Naast hiervoor genoemde voordelen helpen we je ook graag met de bedrijfsvoering en profiteer je van de landelijke naamsbekendheid.

Ben jij een echte vakman?

Het leveren van kwaliteit en vakmanschap heb jij als klusser ongetwijfeld in je DNA zitten. Een Klussenier werkt onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’, wat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. Deze kernwaarden zijn voor ons belangrijk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Ben jij de veelzijdige vakman die we zoeken? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Zorgt jouw werk altijd voor blije gezichten?

Ben jij een echte alleskunner en op zoek naar de vrijheid van een eigen bedrijf? Dan drinken we graag een bak koffie met jou. Klanten beoordelen de werkzaamheden van Klusseniers met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Zorgt jouw werk ook altijd voor blije gezichten? Dan zijn we benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start uw eigen renovatiebedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?