Een Klussenier hoeft zich geen zorgen meer te maken over de administratie, het opstellen van planningen, facturen en offertes.

Word Klussenier!    

Bent u een professionele vakman die het liefst de hele dag bezig is met renoveren, verbouwen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden? Sluit u aan bij De Klussenier. Wij helpen u bij de algemene bedrijfsvoering van uw renovatiebedrijf! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw administratie, het opstellen van planningen, facturen en offertes..

Renovatiebedrijf starten of uw eigen renovatiebedrijf naar een hoger niveau tillen? Sluit u aan bij De Klussenier, dan wordt uw volledige boekhouding uit handen genomen. Op die manier kunt u uzelf focussen op wat u het liefst doet. Lees hier hoe wij u kunnen helpen bij de bedrijfsvoering van uw renovatiebedrijf.

Word Klussenier en krijg ondersteuning bij de bedrijfsvoering en administratie

Alle vrijheden van een ondernemer behouden, maar wel profiteren van vele voordelen. Sluit u aan bij franchiseformule De Klussenier.

  

Uw volledige boekhouding wordt uit handen genomen door De Klussenier.

  

U krijgt training en coaching rondom de bedrijfsvoering. Op die manier maakt u uw eigen renovatiebedrijf tot een goedlopende onderneming.

  

U krijgt toegang tot gebruiksvriendelijke administratieve tools waarmee u eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt en inzicht hebt in de prestaties van uw eigen renovatiebedrijf.

  

Naast ondersteuning bij de administratie en bedrijfsvoering bieden wij hulp bij het opzetten van een marketingstrategie en profiteert u van onze landelijke naamsbekendheid.

Wilt u een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wilt u toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier bent u beter opgewassen tegen crisissituaties. Dankzij de maatregelen, informatie en faciliteiten die wij, als franchisegever, bieden heeft u meer zekerheid en hoef u uzelf als Klussenier geen zorgen te maken over de toekomst van uw klusbedrijf.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar: wordt u een nieuwe Klussenier?

Elke Klussenier werkt onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’. De Klussenier en het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’ zijn gevestigde namen in de (renovatie)bouw en stralen autoriteit en vertrouwen uit. De Klusseniers staan garant voor kwaliteit en vakmanschap van de werkzaamheden. Dit handelsmerk willen we hoog houden en daarom is onze selectieprocedure streng. Wij ontvangen vele aanvragen van professionele, veelzijdige en gedreven vakmannen die zich aan willen sluiten bij onze franchiseformule De Klussenier, maar alleen de allerbeste vakmannen worden Klussenier.

Scoort u een 8,7 of hoger op uw werkzaamheden?

Bestaande Klusseniers scoren hoge cijfers op de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Consumenten die hun verbouwing, renovatie of onderhoudsklus door een Klussenier lieten uitvoeren, beoordelen het vakmanschap met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Stelt u uw klanten ook altijd tevreden, bent u vaak de beste in uw werk en voert u uw werkzaamheden perfect uit? Dan heeft u het wellicht in u een Klussenier te worden.

Bent u de geschikte Klussenier?

De Klussenier staat voor kwaliteit en vakmanschap. Dit handelsmerk willen we hoog houden en daarom is onze selectieprocedure streng. Wij ontvangen vele aanvragen van professionele, veelzijdige en gedreven vakmannen die zich aanwillen sluiten bij onze franchiseformule De Klussenier, maar alleen de allerbeste vakmannen worden Klussenier.

Denkt u dat u een goede Klussenier zou zijn? Heeft/bent u:

  • Een veelzijdige, professionele vakman?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van Vlaamse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Word Klussenier

Bent u een echte vakman, werkt u nauwkeurig en levert u kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom bent u geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...