Wat moet je als Klussenier investeren?

Je hebt interesse om Klussenier te worden en je vraagt jezelf af wat ervoor nodig is aan investeringen om Klussenier te kunnen worden. Dit alles is per persoon verschillend. Investeren betekent in de regel geld uitgeven voor iets waarvan je verwacht dat het meer zal opleveren. Dit geldt ook voor jouw start als Klussenier. De investering die je als startende Klussenier zal gaan doen is een investering in tijd, energie en geld. Met de investering die je doet ga je zorgen voor een vliegende start. Dit doe je onder andere doordat je met de investering aan de voorkant een goede basis legt.

Waarvoor investeer je?

Je investeert in een succesvolle start van jouw renovatiebedrijf. Voor de start als Klussenier doe je een investering in jouw renovatiebedrijf. Deze investering zorgt ervoor dat je de risico’s laag laat zijn.

Als eerste zorg je met de investering in tijd en energie ervoor dat alles geregeld gaat worden voor de bedrijfsvoering van jouw renovatiebedrijf. Zo moet je tijd investeren in de inschrijving bij de KBO, het regelen van alle bankzaken, de administratie opzetten en de marketing opstarten.

Verder kan een financiële investering nodig zijn om een goede start te maken. Deze investering is onder andere voor het compleet maken van jouw gereedschap voor jouw professionele renovatiebedrijf. Ook wordt deze financiële investering vaak gebruikt voor het direct opbouwen van een buffer. Dankzij de investering in de buffer heb je bij de start geen zorg over jouw geld. Je kan zonder risico aan de slag.

Wij zorgen ervoor dat de kosten die hierbij horen zo laag mogelijk zijn. Dit doen wij doordat de lasten over alle Klusseniers verdeeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tools die gebruikt worden zoals de website, collectieve verzekeringen en het calculatieprogramma.

Hoe je het beste deze investering kan doen, zonder dat jezelf hoge kosten moet maken, leggen wij in het vervolg van het artikel uit.

Investeren zonder eigen kapitaal

Investeren in (startende) bedrijven is veelal iets voor mensen die veel geld te besteden hebben en kleine bedrijven ondersteunen om te starten of verder te ontwikkelen. Dit geldt voor De Klussenier niet. Startende ondernemers die via De Klussenier hun eigen renovatiebedrijf willen starten kunnen zonder eigen vermogen investeren in hun startende renovatiebedrijf.

Maar hoe gaat dat precies? In de voorbereiding van jouw renovatiebedrijf maak je samen met De Klussenier een ondernemingsplan. Door de jarenlange ervaring en de benchmark van de resultaten van De Klusseniers zorgen wij voor een degelijk en realistisch ondernemingsplan. Daardoor weet je precies waar je voor de eerste jaren aan toe bent.

Mocht er een financiële investering nodig zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf deze financiële investering krijgt. Het KlusHuis werkt als franchisegever van De Klussenier hiervoor samen met een aantal partners die, gezien het succes van De Klussenier, graag investeren in Klusseniers. De basis voor deze investering is en blijft een degelijk, duidelijk en realistisch ondernemingsplan met toekomstperspectief.

Wat krijg je voor de investering?

Eerder heb je gezien dat de investering in eerste instantie bedoeld is voor het (aanvullen van) gereedschap en het opbouwen van een degelijke financiële buffer.

Als eerste investeer je, doordat je Klussenier wordt, in een financiële toekomst. Omdat je als Klussenier aan het werk gaat ga je werken met een landelijk bekend A-merk wat jou toegang geeft tot het hogere particuliere segment van verbouwingen en renovaties. het resultaat hiervan is dat je hogere marges kan rekenen, wat zorgt voor betere verdiensten.

Daarnaast profiteer je van betere inkoopcondities, omdat De Klussenier als landelijke organisatie makkelijker, dan kleine zelfstandigen, prijsafspraken kan maken met grote partijen waar veel ingekocht wordt.  

Naast de financiële voordelen van het investeren in jouw renovatiebedrijf als Klussenier profiteer je van veel meer voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je gaat profiteren van het merk De Klussenier. Dit geeft, naast toegang tot de particuliere markt, ook zekerheid van werk en de garantie dat je de kwaliteit kan leveren waar je voor staat. Verder wordt jouw administratie compleet uit handen genomen, je gaat werken met een speciaal voor alle Klusseniers gemaakt calculatieprogramma, je krijgt de beschikking over een volledig ingerichte marketingmachine (online en offline), je bent zelfstandig ondernemer maar je bent niet alleen.

Het zijn van zelfstandig ondernemer maar niet alleen is een van de voordelen van De Klussenier. Het zorgt ervoor dat je kosten die in de bedrijfsvoering naar voren komen gedeeld worden. Denk hierbij aan de marketing, het calculatieprogramma en de administratie. Daar hebben wij afspraken over met de partijen die dit voor alle Klusseniers regelen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de investering minder hoog gaat zijn en sneller worden terugverdiend. Kortom wel de lusten niet de lasten!

Ook profiteren van De Klussenier en haar voordelen?

Wil jij ook profiteren van de voordelen die De Klussenier aan (startende) zelfstandig ondernemers biedt? En ben je bereid om een investering te doen in jezelf om Klussenier te worden? Schroom dan niet om de kansen en mogelijkheden te bespreken met ons. Wij zijn elke dag op zoek naar vaklieden die de droom hebben om te starten als zelfstandig ondernemer. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op en wie weet ben jij de nieuwste Klusse

Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start uw eigen renovatiebedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat