Ondernemingsplan voor jouw klusbedrijf

Het ondernemingsplan, of businessplan, is de basis voor een goede start van jouw klusbedrijf. Een ondernemingsplan biedt duidelijkheid en zekerheid over het realiseren van jouw droombedrijf. Het laat direct en overzichtelijk zien of je met jouw nieuwe onderneming jouw brood kan verdienen. Daarnaast laat het zien hoeveel startkapitaal nodig is om je onderneming op te kunnen starten. Daarom is het noodzakelijk een goed ondernemingsplan op te stellen voordat je begint.

Ondernemingsplan op maat

Een ondernemingsplan maken we samen met jou (en jouw partner). Bij De Klussenier weten we dat het ondernemingsplan een van de belangrijkste onderdelen is om helder te krijgen of  jij een succesvol eigen bedrijf op kan starten. Dat is maatwerk. In jouw ondernemingsplan nemen we alle kosten en opbrengsten van zowel jouw nieuwe bedrijf als jouw privéleven op. Daarnaast gaan wij samen kijken welke investeringen jij nog nodig hebt om op een veilige manier van start te gaan. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel gereedschap je al in je bezit hebt en of je al in het bezit bent van een computer om je administratie te kunnen doen. 

Opbrengsten

Uiteindelijk gaat het erom dat het ondernemersplan jou laat inzien dat de opbrengsten voldoende zijn om naar tevredenheid van te kunnen leven.  Aangezien wij als organisatie een goed beeld hebben van hoe ondernemers in de klusbranche draaien kunnen wij de juiste gegevens in het ondernemingsplan vermelden.

Wat staat er nog meer in het ondernemingsplan?

De focus van het ondernemingsplan ligt op jou en jouw nieuwe onderneming. Er wordt dus niet alleen gekeken naar het kapitaal dat je op dit moment hebt, maar vooral naar wat je de komende tijd kunt gaan verdienen.

Daar kom je achter door een duidelijke prognose te formuleren voor jouw bedrijf. Wat worden de kosten? Welke investeringen moet je doen? Maar ook, hoeveel uur moet je gaan werken om een mooie boterham te verdienen? Samen bundelen we al deze informatie in een compact en duidelijk overzicht. Dit noemen we het ondernemingsplan en dat vertelt je alles over hoe de eerste jaren in jouw nieuwe onderneming eruit gaan zien.

Bij het Klushuis helpen we je graag om een ondernemingsplan op te stellen en je zo te helpen om jouw droom te realiseren. Nieuwsgierig? Neem snel vrijblijvend contact met ons op! Je bereikt ons op 033 31 33 54 of door te mailen naar info@hetklushuis.be.

Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start uw eigen renovatiebedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?