Wat zijn de voordelen van collega Klusseniers

Als Klussenier bent u een zelfstandig ondernemer. Ondanks dat staat u er niet alleen voor. Met de vele collega Klusseniers beschikt u over een groot netwerk van veelzijdig vakmannen.

Een groot netwerk

Op dit netwerk kunt u terugvallen als u een vraag hebt op een specifiek gebied. Een van de voordelen van collega Klusseniers is dat iedere Klussenier ook zijn eigen expertise heeft. Klusseniers zijn veelzijdige vakmannen, die zich veelal ontwikkeld hebben vanuit één specifiek vakgebied. Zo is de een goed met elektra, de ander is van huis uit schrijnwerker en een derde heeft weer kennis van installatietechniek. Uit dit netwerk van Klusseniers kunt u putten op het moment dat u een bepaalde expertise nodig hebt bij het uitvoeren van een opdracht voor uw eigen klant.

Samenwerken met andere vakmannen

Een ander voordeel van collega Klusseniers is dat u mede vakmannen kunt benaderen om samen te werken bij een grote opdracht. Bijvoorbeeld als u een dakkapel gaat plaatsen of een uitbouw gaat maken kan het handig zijn om het project deels met zijn tweeën uit te voeren. Door het netwerk aan Klusseniers om u heen kan zit u nooit om ondersteuning verlegen. Een bijkomend voordeel is dat u en uw klant weten dat u de hulp krijgt van een betrouwbare en veelzijdige vakman.

En uiteraard zijn collega Klusseniers bereid elkaar te helpen als u vragen heeft op het gebied van vakmanschap. Mocht u tegen een uitzonderlijk probleem aanlopen, dan zijn er voldoende collega Klusseniers die u om advies kunt vragen.

Klusseniers zijn elkaars toegevoegde waarde, alleen weet u veel, samen weet u alles.

Zelfstandig ondernemer maar niet alleen. De kracht van samen.

           

Wilt u meer weten over wat De Klussenier voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Klaar om te starten als zelfstandig klusser?

Laat hier vrijblijvend uw gegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  033 31 33 54   Bij geen gehoor: +31 497 19 25 69
  info@hetklushuis.be
  0497 19 25 69

 
Loading...