Renovatiebedrijf starten en altijd werk hebben? Laat ons u helpen met de marketing!

 

Word Klussenier!    

Bent u een ambitieuze loodgieter, monteur, installateur, schrijnwerker, timmerman of elektricien? En wilt u graag een eigen zaak beginnen?  Bij franchiseformule De Klussenier kunt u zorgeloos, onafhankelijk en met veel vrijheid aan de slag kan met uw eigen renovatiebedrijf. Wij zetten met u de marketing van uw renovatiebedrijf op, zodat u altijd genoeg werk hebt!

Dankzij onze landelijke naamsbekendheid en uitgekiende marketingstrategie hoeft u zich geen zorgen te maken of u als startende ondernemer genoeg klanten binnenhaalt. U kunt zich richten op waar u echt goed in bent: bouwen, verbouwen en renoveren.

Profiteer van onze uitgekiende online én offline marketingstrategieën

De Klussenier is in België al vele jaren een bekend merk in de particuliere markt van renovatie, verbouwen en onderhoud. Als Klussenier profiteert u van onze slimme marketingactiviteiten, zowel online als offline.

  

Uw eigen website. Uw startende renovatiebedrijf is gelijk zichtbaar op het internet, door middel van uw eigen website. Dit is anno 2020 natuurlijk essentieel.

  

Uw eigen Klusseniercamionette. Als Klussenier rijdt u door het land in uw eigen Klussenierscamionette: een perfect middel om naamsbekendheid te vergroten.

  

Persoonlijke marketingstrategie. Samen met u stellen we een persoonlijke marketingstrategie op. Uw klusbedrijf staat meteen op de kaart en u bereikt klanten bij u in de buurt.

  

Landelijke tv en radio reclame. De Klussenier is een bekende naam bij Help Mijn Man Is Klusser en we zijn regelmatig te zien bij de veldritkoersen van de DVV Trofee.

  

Klussenier luchtballon. Hebt u onze eigen Klussenier luchtballon al eens gezien? Deze vaart in de lente en de zomer regelmatig boven het land. Een echte eyecatcher!

  

Bedrijfsvoering en landelijke naamsbekendheid. Naast de hiervoor genoemde voordelen helpen we u ook graag met de bedrijfsvoering en profiteert u van onze landelijke naamsbekendheid.

Een crisisbestendig renovatiebedrijf starten?

Risico’s liggen altijd op de loer, zeker voor een startende onderneming. Als franchisegever bieden wij zekerheid door tijdelijke maatregelen te treffen en u te voorzien van informatie en faciliteiten. Als Klussenier staat u sterk in crisistijden.

Bent u een echte vakman?

Het leveren van kwaliteit en vakmanschap heeft u als klusser ongetwijfeld in uw DNA zitten. Een Klussenier werkt onder het keurmerk 'Vertrouwd Verbouwen,' wat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. Deze kernwaarden zijn voor ons belangrijk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Bent u de veelzijdige vakman die we zoeken? Dan gaan we graag met u in gesprek!

Zorgt uw werk altijd voor blije gezichten?

Bent u een goede installateur, monteur, loodgieter, timmerman, werkvoorbereider of elektricien en bent u op zoek naar de vrijheid van een eigen zaak? Dan drinken we graag een kop koffie met u. Klanten beoordelen de werkzaamheden van Klusseniers met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Zorgt uw werk ook altijd voor blije gezichten? Dan zijn we benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bent u onze nieuwe Klussenier?

Bent u klaar om voor uzelf te beginnen en iedere dag de vrijheden van een ondernemer te ervaren? Een nieuwe impuls aan kwaliteit en vakmanschap kunnen we altijd gebruiken. 

Bent u die veelzijdige, professionele vakman en hebt u:

  • De droom om een eigen renovatiebedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Kom bij ons aan tafel

Hebt u interesse om onze nieuwe Klussenier te worden? Vul het formulier in.Waar zouden wij u bij kunnen ondersteunen?

 

Verstuur  

 
Loading...