Een renovatiebedrijf starten is top! Maar hoe vind je als starter klanten?

Met onze marketingondersteuning, natuurlijk! Zo heb je altijd werk op de planning. 

Word Klussenier!    

Ben jij een ambitieuze loodgieter, monteur, installateur, schrijnwerker, timmerman of elektricien? Wil je graag zelfstandig worden? Dankzij de franchiseformule van De Klussenier werk je zorgeloos, onafhankelijk en met veel vrijheid in je eigen renovatiebedrijf. Wij zetten samen met jou de marketing van je firma op poten, waardoor klanten jou altijd weten te vinden.

Dankzij onze naamsbekendheid in heel België en onze ervaring in het ondersteunen van onze starters, kunnen we ook voor jouw zaak een uitgekiende marketingstrategie opzetten. En jij? Jij doet intussen waar je steengoed in bent: kwalitatief bouwen, verbouwen en renoveren.

Profiteer mee van onze uitgekiende online en offline marketingstrategieën

De Klussenier is in België al jaren een bekende naam. Particulieren kennen ons als kwaliteitsmerk voor alles wat renovatie, verbouwen en onderhoud is. Als Klussenier surf je mee op onze slimme marketingacties, zowel online als offline.

  

Je eigen website. Een online visitekaartje is vandaag essentieel. Daarom krijgen al onze Klusseniers een eigen website met alle praktische informatie die een klant nodig heeft.

  

Uw eigen Klussenier-camionette. Je rijdt van klus naar klus met je eigen Klussenier-camionette waar je naam en contactgegevens netjes op vermeld staan. Je naamsbekendheid stijgt op die manier gestaag.

  

Marketing op jouw maat. Welke klanten wil je bereiken, in welke regio wil je werken, … we bespreken hoe jij jouw groei ziet en starten marketingacties op maat. Je krijgt hier de juiste tools voor.

  

Nationale tv- en radioreclame. De Klussenier is een bekende partner van het tv-programma Help, mijn man is een Klusser. Daarnaast zijn we regelmatig te zien bij de jaarlijkse Trofee Veldrijden.

  

Klussenier luchtballon. Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee, het is de Klussenier luchtballon! In de lente en zomer spotten jij en je potentiële klanten hem regelmatig in het Belgische luchtruim.

  

Bedrijfsvoering en nationale naamsbekendheid. Niet alleen je visibiliteit is gegarandeerd. We helpen je ook bij de bedrijfsvoering. En op onze nationale naamsbekendheid surf je gewoon mee!

Zonder zorgen je renovatiebedrijf starten. Ook in tijden van crisis

Starten als ondernemer brengt risico's en twijfels met zich mee. Word je zelfstandig onder de franchise van De Klussenier, dan ben je goed omringd. Ook in tijden van crisis sta je sterk als Klussenier.

Ben jij de stielman (m/v) die we zoeken?

Je levert steevast kwaliteit en bent een kei in je vak. Bovendien zit klantvriendelijkheid in je DNA. Als Klussenier werk je onder het kwaliteitskeurmerk ‘Vertrouwd verbouwen’. Klanten weten dus dat ze kunnen vertrouwen op het excellente niveau van onze vakmensen. Geen wonder dat we onze Klusseniers zorgvuldig selecteren. Ben jij die veelzijdige vakman we zoeken? Dan leren we je graag kennen.

Jouw werk maakt mensen blij

Ben je een goede installateur, monteur, loodgieter, timmerman, werkvoorbereider of elektricien? Wil je graag een eigen zaak starten? Kom dan zeker eens met ons praten. Klanten beoordelen het werk van je collega-Klusseniers met 8,7. Op klantvriendelijkheid scoren ze nog hoger: 9,1. Als jij ook zoveel belang hecht aan tevreden klanten en goed werk, dan ben je de geknipte Klussenier!

Bent u onze nieuwe Klussenier?

Bent u klaar om voor uzelf te beginnen en iedere dag de vrijheden van een ondernemer te ervaren? Een nieuwe impuls aan kwaliteit en vakmanschap kunnen we altijd gebruiken. 

Bent u die veelzijdige, professionele vakman en hebt u:

  • De droom om een eigen renovatiebedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Maak kennis met De Klussenier

Klaar om je te lanceren als zelfstandige? Vul snel dit formulier in & wij contacteren je.Waarom wil je Klussenier worden?

 

Verstuur  

 
Loading...