Renovatiebedrijf starten en altijd werk hebben? Laat ons u helpen met de marketing!

 

Word Klussenier!    

Bent u een ambitieuze loodgieter, monteur, installateur, schrijnwerker, timmerman of elektricien? En wilt u graag een eigen zaak beginnen?  Sluit u aan bij franchiseformule De Klussenier, zodat u zorgeloos, onafhankelijk en met veel vrijheid aan de slag kan met uw eigen renovatiebedrijf. Wij zetten met u de marketing van uw renovatiebedrijf op, zodat u altijd genoeg werk hebt!

Dankzij onze landelijke naamsbekendheid en uitgekiende marketingstrategie hoeft u zich geen zorgen te maken of u als startende ondernemer genoeg klanten binnenhaalt. U kunt zich richten op waar u echt goed in bent: bouwen, verbouwen en renoveren.

Profiteer van onze uitgekiende online én offline marketingstrategieën

De Klussenier is in België al vele jaren een bekend merk in de particuliere markt van renovatie, verbouwen en onderhoud. Als Klussenier profiteert u van onze slimme marketingactiviteiten, zowel online als offline.

  

Uw eigen website. Uw startende renovatiebedrijf is gelijk zichtbaar op het internet, door middel van uw eigen website. Dit is anno 2020 natuurlijk essentieel.

  

Uw eigen Klusseniercamionette. Als Klussenier rijd u door het land in uw eigen Klussenierscamionette: een perfect middel om naamsbekendheid te vergroten.

  

Persoonlijke marketingstrategie. Samen met u stellen we een persoonlijke marketingstrategie op. Uw klusbedrijf staat meteen op de kaart en u bereikt klanten bij u in de buurt.

  

Landelijke tv en radio reclame. De Klussenier is een bekende naam bij Help Mijn Man Is Klusser en we zijn regelmatig te zien bij de veldritkoersen van de DVV Trofee.

  

Klussenier luchtballon. Hebt u onze eigen Klussenier luchtballon al eens gezien? Deze vaart in de lente en de zomer regelmatig boven het land. Een echte eyecatcher!

  

Bedrijfsvoering en landelijke naamsbekendheid. Naast de hiervoor genoemde voordelen helpen we u ook graag met de bedrijfsvoering en profiteert u van onze landelijke naamsbekendheid.

Een crisisbestendig renovatiebedrijf starten?

Risico’s liggen altijd op de loer, zeker voor een startende onderneming. Als franchisegever bieden wij zekerheid door tijdelijke maatregelen te treffen en u te voorzien van informatie en faciliteiten. Als Klussenier staat u sterk in crisistijden.

Bent u de vakman die we zoeken?

Het leveren van kwaliteit en vakmanschap heeft een echte Klussenier in zijn DNA zitten. Een Klussenier werkt onder het keurmerk 'Vertrouwd Verbouwen,' wat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. Deze kernwaarden zijn voor ons belangrijk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Bent u de veelzijdige vakman die we zoeken?

Worden uw werkzaamheden beoordeeld met 8,7 of hoger?

Bent u de beste installateur, monteur, timmerman, of loodgieter? 

Bij De Klussenier vinden we dat vakmanschap beloond mag worden. Dit doen we via onze jaarlijkse “Klussenier van het Jaar” verkiezing. Levert u steevast goed werk en maakt u uw klanten bij, dan maakt u kans op deze titel. De concurrentie is groot, want onze klanten beoordelen onze Klusseniers gemiddeld met een 8,7 op vakmanschap en een 9,1 op klantvriendelijkheid.

Bent u de geschikte Klussenier?

Kwaliteit en vakmanschap, dat zijn onze kernwaarden. Dit handelsmerk willen we hoog houden en daarom hanteren we een zorgvuldige selectieprocedure.

Bent u die veelzijdige, professionele vakman en hebt u:

  • De droom om een eigen renovatiebedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van de Vlaamse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Word Klussenier

Bent u een echte vakman, werkt u nauwkeurig en levert u kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom bent u geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...