Moeite met administratie, planning, facturatie en offertes? Als Klussenier wordt ook papierwerk een plezier.

 

Word Klussenier!    

Ben je een kei in bouwen, verbouwen, renoveren en klussen? Wil je er graag je beroep van maken maar schrikt het papierwerk van de zelfstandige je af? Als zelfstandig klusser bij De Klussenier kan je rekenen op onze ondersteuning bij administratie en bedrijfsvoering. Zo kan jij doen waar je goed in bent.

Altijd al gedroomd van een eigen renovatiebedrijf als timmerman, schrijnwerker, elektricien, schilder, monteur, chauffagist, loodgieter of installateur? Sluit je aan bij De Klussenier en geniet van tal van voordelen. Je bent zelfstandige, maar kan gebruik maken van de diensten van De Klussenier.

Bij De Klussenier kan je rekenen op ondersteuning als ondernemer

Alle vrijheden van een ondernemer behouden, maar wel profiteren van vele voordelen? Dan is de franchiseformule ideaal voor jou.

  

Hulp bij administratie. Maak je niet langer zorgen over je boekhouding. Wij nemen die van je over terwijl jij voltijds met je opdrachten aan de slag kan.

  

Bijscholing. Je krijgt coaching en training rond bedrijfsbeheer en kan genieten van vakopleidingen. Zo til je je bedrijf naar een hoger niveau.

  

Handige tools. Maak gebruik van onze handige computerprogramma’s om alle administratie bij te houden. Calculaties, offertes en facturen? Die maak je in een handomdraai. Zo behoud je het overzicht van je prestaties.

  

Marketingstrategie en bekendheid. Je draagt natuurlijk het kwaliteitsmerk De Klussenier op je kledij en camionet. De naamsbekendheid verzorgen wij dus al. Verder helpen we je bij het opzetten van een realistisch marketingplan.

Starten met een stabiel en rendabel renovatiebedrijf?

Starten met een eigen onderneming? Als Klussenier ben je goed omringd en sta je er niet alleen voor. Je bent zo beter bestand tegen onzekere tijden en kan bouwen aan een mooie toekomst als renovatiebedrijf.

Ben je een gode stielman?

Haal je voldoening uit het leveren van kwaliteitswerk waar klanten blij van worden? Dan pas je perfect bij De Klussenier. Wij werken immers met het keurmerk Vertrouwd Verbouwen, waardoor klanten vol vertrouwen kunnen rekenen op kwaliteit en vakmanschap. We selecteren onze Klusseniers dan ook zorgvuldig. Wil jij graag Klussenier worden? Meld je aan!

Je blinkt uit in je vak?

Klusseniers scoren gemiddeld 8,7 op vakmanschap en 9,1 op klantvriendelijkheid. Ben jij ook zo’n professionele, nauwkeurige en gedreven vakman of -vrouw die voor tevreden klanten telkens the extra mile gaat? Dan willen we je heel graag leren kennen. Ben je dus een goede installateur, elektricien, monteur, loodgieter, timmerman, chauffagist of werkvoorbereider? Laat het ons weten!

Ben jij onze nieuwe Klussenier?

Klaar om te starten als zelfstandige? Zin om ons team van Klusseniers te versterken met kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid? We leren je graag kennen!

Je bent een steengoede stielman en je:

  • droomt van een eigen renovatiebedrijf
  • hebt ervaring of opleiding in particuliere (renovatie)bouw
  • bent een stabiel persoon, zowel sociaal als financieel
  • spreekt en schrijft goed Nederlands

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, WIJ CONTACTEREN JE

Maak kennis met De Klussenier

Klaar om je te lanceren als zelfstandige? Vul snel dit formulier in & wij contacteren je.Waarom wil je Klussenier worden?

 

Verstuur  

 
Loading...