Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0497 19 25 69 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0497 19 25 69

 

 

Geen tijd kwijt zijn aan administratie, facturen en offertes? 

Direct informatie aanvragen    

Voer jij zonder problemen elke klus in en rondom het huis uit? Ben jij goed in bouwen, verbouwen en renoveren en wil jij je eigen klusbedrijf starten? Maar kijk je op tegen de administratieve rompslomp die erbij komt kijken? Word dan Klussenier! Wij ondersteunen jou bij de bedrijfsvoering van jouw klusbedrijf, zo kun jij doen waar je goed in bent: Klussen.

Momenteel hebben wij meer dan voldoende werk met meer dan 700 beschikbare opdrachten. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Krijg hulp bij jouw bedrijfsvoering

  

Administratieve ondersteuning. De Klussenier helpt je met jouw boekhouding, zodat jij je met het klussen kunt bezighouden.

  

Bijscholing. Je krijgt trainingen en coaching rondom je bedrijfsvoering, zodat je elke dag meer uit jouw klusbedrijf kunnen halen.

  

Handige tools. Je krijgt toegang tot gebruiksvriendelijke, administratieve tools waarmee jij eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt en inzicht hebt in de prestaties van jouw eigen klusbedrijf.

  

Ondersteuning bij jouw marketingstrategie en landelijke naamsbekendheid. Naast de administratie en bedrijfsvoering bieden wij hulp bij het opzetten van een goede marketingstrategie en profiteer je van onze landelijke naamsbekendheid. 

Wil jij een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Wil jij in deze tijden toch een eigen klusbedrijf beginnen? Als Klussenier is jouw klusbedrijf crisisbestendig. De maatregelen, informatie en faciliteiten die wij jou als franchisegever bieden, geven jou zekerheid in onzekere tijden. Als Klussenier hoef jij je geen zorgen te maken over de toekomst van jouw klusbedrijf.

Ben jij een bedreven vakman?

Haal jij voldoening uit het blij maken van je eigen klanten? Dan pas je prima bij De Klussenier! Wij werken namelijk met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’. Dit geeft de klant vertrouwen en straalt autoriteit, vakmanschap en kwalitatief goed werk uit. Dit is ons handelsmerk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Wil jij Klussenier worden? Wij gaan graag met je in gesprek!

Blink jij uit in je werk?

Klusseniers scoren gemiddeld een 8,7 op vakmanschap en een 9,1 op klantvriendelijkheid. Ben jij ook zo'n professionele, veelzijdige, gedreven, allround vakman die aan de verwachtingen van onze klanten kan voldoen? Dan zijn wij nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen! Dus ben jij van alle markten thuis en de allerbeste allround vakman? Kom dan eens bij ons aan tafel!

Ben jij onze nieuwe Klussenier?

Ben jij klaar om voor jezelf te beginnen? Staan kwaliteit en vakmanschap bij jou hoog in het vaandel? Dan komen we graag met je in contact

Ben jij die veelzijdige, professionele vakman en heb jij:

  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

Kom bij ons aan tafel

Ben jij klaar om voor jezelf te beginnen? Vul het formulier in. 

Verstuur  

 
Loading...