Geen tijd kwijt zijn aan administratie, planningen, facturen en offertes? Ga in gesprek met De Klussenier!

 

Word Klussenier!    

Bent u goed in bouwen, verbouwen en renoveren en wilt u uw eigen renovatiebedrijf starten? Kijkt u echter op tegen de administratieve rompslomp die erbij komt kijken? De Klussenier ondersteunt u bij de algemene bedrijfsvoering van uw klusbedrijf, zodat u kunt doen waar u goed in bent en kunt genieten van de vrijheden van het ondernemerschap.

Wilt u altijd dat zaterdaggevoel en een eigen renovatiebedrijf opzetten als timmerman, elektricien, monteur, werkvoorbereider, installateur of loodgieter? De Klussenier neemt graag uw volledige boekhouding uit handen. Op die manier kunt u zich focussen op waar u goed in bent; bouwen, verbouwen en renoveren.

Krijg hulp bij uw bedrijfsvoering, waaronder de administratie

Alle vrijheden van een ondernemer behouden, maar wel profiteren van vele voordelen? Dan is de franchiseformule ideaal voor u.

  

Administratieve ondersteuning. Uw volledige boekhouding wordt uit handen genomen door De Klussenier, zodat u zich met uw specialiteit kunt bezighouden.

  

Bijscholing. U krijgt training en coaching rondom de bedrijfsvoering. Zo haalt u elke dag meer uit uw klusbedrijf.

  

Handige tools. U krijgt toegang tot gebruiksvriendelijke administratieve tools waarmee u eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt en inzicht krijgt in de prestaties van uw eigen renovatiebedrijf.

  

Ondersteuning bij uw marketingstrategie en landelijke naamsbekendheid. Naast de administratie en bedrijfsvoering bieden wij hulp bij het opzetten van een goede marketingstrategie en profiteert u van onze landelijke naamsbekendheid.

Wilt u een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Wilt u in deze tijden toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier bent u beter opgewassen tegen crisissituaties. Dankzij de maatregelen, informatie en faciliteiten die wij als franchisegever bieden, heeft u meer zekerheid in onzekere tijden. Als Klussenier hoeft u zich geen zorgen te maken over de toekomst van uw renovatiebedrijf.

Bent u een bedreven vakman?

Haalt u voldoening uit het blij maken van uw eigen klanten? Dan past u prima bij De Klussenier! Wij werken namelijk met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’. Dit geeft de klant vertrouwen en straalt autoriteit, vakmanschap en kwalitatief goed werk uit. Dit is ons handelsmerk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Wilt u Klussenier worden? Wij gaan graag met u in gesprek!

Blinkt u uit in uw werk?

Klusseniers scoren gemiddeld een 8,7 op vakmanschap en een 9,1 op klantvriendelijkheid. Bent u ook zo'n professionele, veelzijdige en gedreven vakman die aan de verwachtingen van onze klanten kan voldoen? Dan zijn wij nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen! Dus bent u een goede installateur, elektricien, monteur, loodgieter, timmerman of werkvoorbereider? Kom dan eens bij ons aan tafel! 

Bent u onze nieuwe Klussenier?

Bent u klaar om voor uzelf te beginnen? En denkt u kwaliteit en vakmanschap toe te kunnen voegen aan ons team van Klusseniers? Dan drinken wij graag met u een kop koffie.

Bent u die veelzijdige, professionele vakman en hebt u:

  • De droom om een eigen renovatiebedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Kom bij ons aan tafel

Bent u klaar om voor uzelf te beginnen? Vul het formulier in.Waar zouden wij u bij kunnen ondersteunen?

 

Verstuur  

 
Loading...