Nationale naamsbekendheid

Het Merk De Klussenier geniet landelijke naamsbekendheid!

Je wilt natuurlijk dat klanten die op zoek zijn naar een vakman bij jou uitkomen. Hoe zorg je daar voor? Met marketing!

Bij De Klussenier besteden we veel aandacht aan onze marketing. 
Er rijden veel Klusseniers bestelwagens rond. Mogelijk heb je ons gezien op televisie in Help, Mijn Man Is een Klusser. Ook wij zien dat het internet onmisbaar is in de marketing. We zorgen er dus voor dat ons merk en de aangesloten Klusseniers goed vindbaar zijn op het digitale web. Kortom.... Onze merknaam geniet nationale naamsbekendheid en je komt ons overal tegen!

Nog voordat jij start, zorgen wij er al voor dat jij gevonden wordt. We hebben een goed werkende marketingmachine. Het is voor jou als Klussenier gemakkelijk om hier gebruik van te maken. 

Papieren marketing
Je beschikt over gepersonaliseerd drukwerk met o.a. flyers, visitekaartjes en briefpapier. Ook maken we meerdere advertenties, brieven en persberichten voor je.

Online marketing
Klanten zoeken steeds meer online. Daarom zorgen wij ervoor dat je ook op het internet goed gevonden wordt. Met jouw eigen website, jouw persoonlijke pagina op onze website en professioneel ingerichte social media ben je niet te missen!

Onze ervaring is dat, door gebruik te maken van onze marketing, het vrijwel onmogelijk is dat je zonder werk komt te zitten.

 
Loading...