Eenvoudig calculeren en offreren

Eenvoudig calculeren en offrerenBij het 'binnenhalen' van een opdracht zijn twee dingen enorm belangrijk: Een goede calculatie én de handtekening van de klant. Om Klusseniers hierbij te ondersteunen, maken we gebruik van ons eigen online systeem. In dit systeem kunt u eenvoudig calculaties en offertes maken. En wees niet bang, u hoeft geen raketgeleerde te zijn om het te kunnen gebruiken. Het is op maat gemaakt voor Klusseniers en daarom ook zeer gebruiksvriendelijk! Zelfs wanneer de computer niet uw 'grootste vriend' is, is dit systeem prima te gebruiken.

Door hiermee te werken, bespaart u veel tijd. Naast het maken van goede calculaties en professionele offertes, staan uw facturen met één druk op de knop klaar.

Ook hebben we, doordat u werkt met dit systeem, perfect inzicht in uw manier van calculeren. Sterker nog, we kunnen zelfs een schatting maken van uw werkvoorraad. Hierdoor kunnen we u heel specifiek adviseren waar nodig. 

Ons systeem ontzorgt. Alles is er op gericht om u te laten doen waar je goed in bent, namelijk het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden!

 
Loading...