Eenvoudig calculeren en offreren

Aan het calculeren en offreren wilt u als Klussenier zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn. Toch is het een heel belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Goed calculeren helpt u een goede boterham te verdienen en een verkeerde calculatie kan grote financiële gevolgen hebben. De meeste tijd wilt u besteden aan het uitvoeren van opdrachten bij klanten. Daarmee verdient u tenslotte het geld. Een goed programma voor het calculeren en offreren is dus van groot belang.

Op maat gemaakt programma

Als Klussenier maakt u gebruik van een eigen online calculatieprogramma. Dit systeem is speciaal voor u als Klussenier op maat gemaakt en is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. In dit systeem kunt u eenvoudig calculaties, offertes en facturen maken.

Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van het calculatieprogramma en de vele voorbeeldprojecten bespaart u veel tijd bij het maken van offertes.
Ook biedt het programma een ruime keuze aan formats en sjablonen. Daarmee krijgen uw offertes en facturen een professionelere uitstraling. Deze professionele uitstraling draagt eraan bij, samen met een goede calculatie, dat klanten overtuigend voor u te kiezen.

Het programma is ook gekoppeld aan een online artikelenbestand van partners en leveranciers. Daarmee heeft u altijd inzicht in de actuele prijzen van de producten en materialen die bij deze partners en leveranciers te koop zijn. Met één druk op de knop staan ze in de offerte. Dit bespaart een hoop tijd in het opzoeken van de juiste prijzen bij de verschillende leveranciers.

Actueel inzicht in de bedrijfsvoering

Met dit programma heeft u ook een actueel inzicht in de prestaties van uw bedrijf. Door middel van een rapportage krijgt u direct inzicht in de manier van calculeren en de werkvoorraad. Hierdoor weet u op elk moment hoe u er voor staat en hoe de toekomst eruit gaat zien. Deze rapportage helpt u ook op het moment dat u met ons in gesprek bent. Door de uitgebreide rapportage kunnen wij u, waar nodig, heel gericht adviseren.

Het programma voor calculatie, offreren en facturatie maakt het dus eenvoudig voor u om duidelijke en professionele offertes te maken. Dit helpt u weer om te doen waar u goed in bent, het uitvoeren van mooie opdrachten! Een goede calculatie en offerte is de basis voor een langdurige en tevreden klantrelatie met goede verdiensten.

Elke klant, waarvoor u een calculatie en offerte maakt en opdrachten uitvoert, is uw eigen klant.

Met De Klussenier investeert u in een succesvolle toekomst van jouw onderneming.

           

(Typ hier een titel)

Wilt u meer weten over wat De Klussenier voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

 
Loading...