Eenvoudig calculeren en offreren

Eenvoudig calculeren en offrerenBij het 'binnenhalen' van een opdracht zijn twee dingen enorm belangrijk: Een goede calculatie én de handtekening van de klant. Om Klusseniers hierbij te ondersteunen, maken we gebruik van ons eigen online systeem. In dit systeem kun je eenvoudig calculaties en offertes maken. En wees niet bang. je hoeft geen raketgeleerde te zijn om het te kunnen gebruiken. Het is op maat gemaakt voor Klusseniers en daarom ook zeer gebruiksvriendelijk! Zelfs wanneer de computer niet jouw 'grootste vriend' is, is dit systeem prima te gebruiken.

Door hiermee te werken, bespaar je veel tijd. Naast het maken van goede calculaties en professionele offertes, staan je facturen met één druk op de knop klaar.

Ook hebben we, doordat je werkt met dit systeem, perfect inzicht in jouw manier van calculeren. Sterker nog, we kunnen zelfs een schatting maken van jouw werkvoorraad. Hierdoor kunnen we je heel specifiek adviseren waar nodig. 

Ons systeem ontzorgt. Alles is er op gericht om jou te laten doen waar je goed in bent, namelijk het uitvoeren van klussen!

 
Loading...