Veilig ondernemen door training en coaching

Een goede vakman is niet per definitie een goede ondernemer. Ondernemen is ook een vak. Een goede vakman die de stap wil maken naar zelfstandig ondernemen in de renovatiemarkt krijgt van franchiseformule De Klussenier training, coaching en begeleiding om de belangrijkste onderdelen van het ondernemen te leren. Uw veelzijdigheid en onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemen zijn een garantie voor succes.

Ondernemerstraining

Voordat u daadwerkelijk aan de slag gaat als Klussenier neemt u deel aan onze speciale Klussenier ondernemerstraining. Tijdens onze ondernemerstraining besteden we aandacht aan alle facetten van het ondernemerschap die u gaan helpen bij het opbouwen van een succesvol klusbedrijf. De onderwerpen die tijdens de ondernemerstraining aan bod komen zijn onder andere:

  • Marketing;
  • Calculeren en offreren;
  • Verkoop;
  • Planning;
  • Administratie;
  • Goed gebruiken van onze tools.

Na deze ondernemerstraining weet u voldoende van al deze onderwerpen voor een goede bedrijfsvoering in uw onderneming.

De ervaring leert dat Klusseniers mede dankzij de ondernemerstraining veelal succesvoller zijn dan niet Klusseniers.

Coaching en begeleiding

Nadat u de ondernemerstraining doorlopen heeft staat u er niet alleen voor. U krijgt bij uw opstart de begeleiding en ondersteuning die nodig is om een sterke onderneming op te starten. In het eerste jaar zijn er vele contactmomenten waarin dieper ingegaan wordt op de optimale bedrijfsvoering, specifiek voor uw onderneming.

Naast de vaste contactmomenten is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over specifieke onderdelen uit uw onderneming. U bent zelfstandig, maar nooit alleen.

Ondernemen is nooit zonder risico. Maar u kunt de risico’s met de juiste ondersteuning en begeleiding wel tot een minimum beperken. Omdat u de ondernemer bent en goede ondersteuning en begeleiding krijgt, zijn de risico’s niet zelden vergelijkbaar met die van een baan in loondienst. Durft u het aan?

           

Wilt u meer weten over wat De Klussenier voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Klaar om te starten als zelfstandig klusser?

Laat hier vrijblijvend uw gegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  033 31 33 54   Bij geen gehoor: +31 497 19 25 69
  info@hetklushuis.be
  0497 19 25 69

 
Loading...