Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94

Veilig ondernemen door training en coaching

Tijdens de ondernemerstraining leer je alles over het runnen van een eigen klusbedrijf

Een goede vakman is niet per definitie een goede ondernemer. Ondernemen is ook een vak. Een goede vakman die de stap wil maken naar zelfstandig ondernemen in de renovatiemarkt krijgt van franchiseformule De Klussenier training, coaching en begeleiding om de belangrijkste onderdelen van het ondernemen te leren. Jouw veelzijdigheid en onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemen zijn een garantie voor succes.

Ondernemerstraining

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat als Klussenier neem je deel aan onze speciale Klussenier ondernemerstraining. Tijdens onze ondernemerstraining besteden we aandacht aan alle facetten van het ondernemerschap die jou gaan helpen bij het opbouwen van een succesvol klusbedrijf. De onderwerpen die tijdens de ondernemerstraining aan bod komen zijn onder andere:

  • Marketing;
  • Calculeren en offreren;
  • Verkoop;
  • Planning;
  • Administratie;
  • Goed gebruiken van onze tools.

Na deze ondernemerstraining weet je voldoende van al deze onderwerpen voor een goede bedrijfsvoering in jouw onderneming.

De ervaring leert dat Klusseniers mede dankzij de ondernemerstraining veelal succesvoller zijn dan niet Klusseniers.

Coaching en begeleiding

Nadat je de ondernemerstraining doorlopen hebt sta je er niet alleen voor. Je krijgt bij je opstart de begeleiding en ondersteuning die nodig is om een sterke onderneming op te starten. In het eerste jaar zijn er vele contactmomenten waarin dieper ingegaan wordt op de optimale bedrijfsvoering, specifiek voor jouw onderneming.

Naast de vaste contactmomenten is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over specifieke onderdelen uit jouw onderneming. Je bent zelfstandig, maar nooit alleen.


Ondernemen is nooit zonder risico. Maar je kunt de risico’s met de juiste ondersteuning en begeleiding wel tot een minimum beperken. Omdat jij de ondernemer bent en goede ondersteuning en begeleiding krijgt, zijn de risico’s niet zelden vergelijkbaar met die van een baan in loondienst. Durf jij het aan?

                                   

Wil je meer weten over wat De Klussenier voor jou kan betekenen? Laat dan jou gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met jou op.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of contacteer ons direct

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...