Profiteer van De Klussenier als zzp'er

Heb je als zzp’er, of ondernemer in de bouw al jouw eigen bedrijf. Dan kan De Klussenier een extra toegevoegde waarde zijn op hetgeen wat je nu al doet.

Veel zzp’ers in de bouw verhuren zich aan een (of meerdere) opdrachtgever(s), of rekenen kleine marges waardoor ze veelal tot de categorie prijsvechter horen. Dit is een probleem van veel zzp’ers, want wanneer je jezelf verhuurt ben je in grote mate afhankelijk van de grillen van de opdrachtgever. Daardoor kan het zijn dat een opdrachtgever je van de een op de andere dag niet meer nodig heeft en je zonder werk komt te zitten. Ook kan je te maken hebben met schijnzelfstandigheid. Dit wil je te allen tijde voorkomen. Daarnaast gaan ook grotere ondernemingen nog steeds failliet en kan je fluiten naar je zuurverdiende centen. De Klussenier biedt daarvoor een oplossing. Want je gaat met de juiste hulp en ondersteuning jouw opdrachten halen bij een grote groep eigen particuliere klanten. Je bent niet meer afhankelijk van een enkele opdrachtgever. e kan goede marges rekenen en daarnaast extra winst op materiaal maken.

Als zzp'er de volgende stap zetten

Als zzp'er kan je de volgende stap zetten om minder afhankelijk te worden van grote opdrachtgevers en uit de markt van prijsvechters te stappen. Deze stap kan je zetten door je aan te sluiten bij De Klussenier. Op het moment dat jij met jouw bedrijf jezelf aansluit bij De Klussenier ga jij jouw bedrijf in de markt zetten met het merk De Klussenier. Doordat het merk De Klussenier voornamelijk bekendheid geniet bij klanten in het hogere particuliere segment hoef je niet meer op prijs te concurreren. Je wordt bekend als een betrouwbare en veelzijdige vakman. Met deze bekendheid ga je de particuliere markt betreden, De Klussenier geniet namelijk een grote bekendheid in de particuliere markt van verbouwen en renoveren. Door jouw eigen particuliere klanten aan jouw bedrijf te binden bouw je een sterke eigen particuliere klantenkring op. 

Als zzp'er kan je simpel profiteren van De Klussenier en daarmee de volgende stap zetten naar een succesvol klusbedrijf. Door jouw bedrijf aan te sluiten bij De Klussenier profiteer je direct van het sterke merk. Ook profiteer je van onze ondersteuning in de bedrijfsvoering en je hebt er direct vele collega ondernemers bij. Als je meer wil weten over hoe jij samen met De Klussenier de volgende stap kan zetten, is het verstandig om onderstaand formulier in te vullen. Daarna nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf

Vind je het direct aansluiten bij De Klussenier een te grote stap en wil je toch weten hoe je meer uit jouw bedrijf kan halen? Dan kan Meer-uit-mijn-Klusbedrijf uitkomst bieden!

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen en adviseren van zelfstandig ondernemers. Met een onafhankelijke blik kijkt onze coach naar jouw bedrijfsvoering. Samen met jouw ervaringen van het ondernemen gaat onze coach bekijken hoe jij meer uit jouw klusbedrijf kan halen. In dit proces bekijk je wat je kan doen om jouw ondernemerschap zo te ontwikkelen dat je in de particuliere markt op een goede manier jouw brood kan verdienen. 

Wil jij meer weten over Meer-uit-mijn-Klusbedrijf en samen met onze coach ervoor zorgen dat jij meer uit jouw bedrijf haalt? Ga dan naar www.meeruitmijnklusbedrijf.nl. Op deze website lees je alles wat wij voor jou kunnen betekenen en kom je met ons in contact. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of contacteer ons direct

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?