Nieuwe klusbedrijf in Berkel en Rodenrijs

1 mei 2017

Vandaag is De Klussenier Jules Hofstra uit Berkel en Rodenrijs gestart als Klussenier.

De Klussenier Jules Hofstra is gestart vanuit loondienst. Hij heeft een zeer divers arbeidsverleden, waarin hij zelfs een jaar lang in het buitenland een horecagelegenheid heeft gerund. Zijn achtergrond is elektro en hout. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van montage. Jules wilde weer voor zichzelf beginnen en het concept van De Klussenier sprak hem erg aan.

Maar liefst 6 Klusseniers gestart in April

1 april 2017

Nee, geen grap! Vandaag zijn maar liefst 6 Klusseniers gestart, namelijk:

 • De Klussenier Bjorn Gerling uit Aalten
 • De Klussenier Ferry Broekman uit Hoofddorp
 • De Klussenier Gerard Kemp uit Alblasserdam
 • De Klussenier Imko van Heumen uit Heinkenszand
 • De Klussenier Marco Leen uit Almere
 • De Klussenier Sander van Elburg uit Baarle-Nassau

De Klussenier Bjorn Gerling is 27 jaar, een wat 'jongere' Klussenier. Hij is zijn school begonnen met betonboren en is daarna de montage ingegaan. Ook heeft hij gewerkt in de interieurbouw en maakt hij meubelen op maat. Kortom, aan veelzijdigheid geen gebrek! En dat past precies in ons concept.

De Klussenier Ferry Broekman is ook relatief jong, maar heeft ook veel soorten werkzaamheden uitgevoerd. Hoofdzakelijk timmerwerk, wat een belangrijke basis is! Ferry had naast zijn huidige werk een eigen klusbedrijf en wilde hier voltijd mee aan de gang. Hij besloot dit samen te doen met De Klussenier.

De Klussenier Gerard Kemp heeft een schat aan ervaring op het gebied van renovatie. Gerard heeft in het verleden veel projecten in het buitenland gerealiseerd. Hierdoor was hij maanden van huis. Gerard wilde bezig zijn met zijn hobby: 'Klussen'. Dit doet hij nu als Klussenier, in zijn eigen omgeving!

De Klussenier Imko van Heumen had zijn eigen bedrijf voor renovatie en onderhoud. Dit deed hij voornamelijk voor campings, waardoor het vrij seizoensgebonden was. Imko wilde niet langer afhankelijk zijn en de particuliere markt op. Wel fijn om dat te doen met een bekend merk, zodat je direct bekend staat als de veelzijdige vakman bij jou in de omgeving.

De Klussenier Marco Leen heeft gewerkt als timmerman en voorman in de bouw. De laatste jaren was hij actief voor de KLM in een compleet andere branche. Marco belandde in de WW en wilde weer bezig zijn met het klussen. Dit doet hij nu, samen met De Klussenier.

De Klussenier Sander van Elburg heeft een HBO opleiding meubelmaken. Vooral de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Hij heeft ervaring met veel verschillende soorten werk, maar klussen doet hij het allerliefst. Als Klussenier kan hij zich hier nu volledig op richten.

De Klussenier ook in Hart in Aktie

23 maart 2017

Terschuur - Woensdagavond 22 maart 2017 om 20.30 uur maakte De Klussenier haar debuut in het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’. 6 Klusseniers uit Nijmegen en omgeving hebben binnen één dag een schuur compleet gerenoveerd voor de bewoners van een begeleid-wonen project. Het resultaat is prachtig geworden. De begeleider en de bewoners gaan hier veel plezier aan beleven.

De actie van Hart in Aktie
De 42-jarige Sandra heeft een verstandelijke beperking. Henk is haar begeleider in het begeleid-wonen-project waar Sandra sinds twee jaar woont. Ze is Henk erg dankbaar, want dankzij hem heeft ze haar leven weer op de rit. Nu wil ze hem in het zonnetje zetten door hem te helpen met zijn verbouwing van de oude schuur.

De kracht van samen
De programmamakers van Hart in Aktie hadden de Klussenier Marcel van Hest benaderd: Of hij met zijn collega-Klusseniers de oude schuur kon verbouwen, binnen één dag!

Een hele uitdaging. Maar geen uitdaging die de 6 Klusseniers in de omgeving Nijmegen uit de weg gaan. En dus gingen de Klusseniers Antoon van Doornik, Gerard van Bremen, Gert-Jan van Gemert, Jan de Vaan, Jan Hartendorf en Marcel van Hest aan de slag. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

De dag zelf
Aan het begin van de dag werden alle bewoners verrast met een dagje Efteling! Terwijl zij aan het genieten waren van een heerlijk dagje uit, werd er in Nijmegen hard geklust. De Klusseniers hebben de wanden, het plafond en de deuren van de schuur onder handen genomen. Tevens zijn er 2 nieuwe ramen geplaatst.

Aan het einde van de dag werden de bewoners verrast met de nieuwe ruimte. Het geluk was van de gezichten af te lezen! We zijn trots op de 6 Klusseniers die dit samen met Hart in Aktie hebben verwezenlijkt!
Onderstaand vindt u foto's van het project voor en na:

   

De aflevering
De aflevering had 536.000 kijkers, een mooi aantal voor het op de buis terugkerende Hart in Aktie. Heeft u de aflevering gemist? Dan kunt u deze hier terugkijken.

Wederom 4 startende Klusseniers

1 maart 2017

Op 1 maart starten er weer vier vakmannen hun eigen klusbedrijf als Klussenier. Het gaat om:

 • De Klussenier Bart Keijzer uit Heemskerk
 • De Klussenier G.D. ter Harmsel uit Zevenaar
 • De Klussenier Mark Houtepen uit Doorwerth
 • De Klussenier Wout Hansman uit Sint Jansklooster

De Klussenier Bart Keijzer behoort tot de jongere groep Klusseniers: 29 jaar. Hij is allround timmerman en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al 14 jaar ervaring: 9 jaar in het totaal onderhoud en 5 jaar in de nieuwbouw. 
Hij wil al langere tijd voor zichzelf beginnen en heeft besloten dat hij dit het beste kan doen met De Klussenier. 

De Klussenier G.D. ter Harmsel komt uit de elektro kant. Hij heeft in het verleden onder andere gewerkt als keukenmonteur en storingsmonteur bij installatiebedrijven. Ook heeft twee eigen woningen verbouwd en altijd naast zijn werk bijgeklust. Kortom, voldoende ervaring!
Tijdens zijn laatste baan was hij actief als accountmanager, maar hij wilde meer met 'zijn handen bezig zijn'.

De Klussenier Mark Houtepen heeft een verleden in de automotive. Zijn hele arbeidsleven klust hij al bij. Hij heeft zijn eigen woningen verbouwd en ook die van anderen. 
Mark heeft naast zijn werk altijd een 'slapend klusbedrijf' gehad. Tijd om de het klusbedrijf leven in te blazen, met De Klussenier!

De Klussenier Wout Hansman heeft vele jaren als uitvoerder bij een bouwbedrijf gewerkt. Qua veelzijdig vakmanschap zit het dus wel goed! Wout heeft besloten dat hij voor zichzelf wilde beginnen, maar had vooral behoefte aan ondersteuning in de bedrijfsvoering. Zodoende klopte hij aan bij De Klussenier.

Kom jij naar onze informatieavond?

5 februari 2017

Terschuur - Een Klussenier is geen ZZP’er en is niet in loondienst maar heeft wel 180 collega Klusseniers in Nederland. Een Klussenier heeft een eigen klusbedrijf en krijgt ondersteuning van het hoofdkantoor. Met 180 Klusseniers verspreid over Nederland, mag deze formule wel een succes worden genoemd.  

Wil jij ook meer vrijheid en voldoening van jouw werk? Dan is het starten van een eigen klusbedrijf als Klussenier mogelijk iets voor jou. Op 28 februari aanstaande organiseert de franchiseorganisatie De Klussenier een regionale informatieavond in Terschuur. Tijdens deze avond krijg je meer informatie over het pakket aan diensten wat De Klussenier aanbiedt om een vliegende start te waarborgen. Uiteraard is jouw partner ook van harte welkom.

Meerwaarde van De KlussenierWaarom zou je starten als Klussenier? De Klussenier is een beproefd concept. Velen gingen je voor in het succesvol starten van een eigen klusbedrijf samen met De Klussenier. De franchiseorganisatie begeleidt jou tijdens de start, bijvoorbeeld bij het maken van een ondernemingsplan en aanvragen van financiering. Maar ook bij de groei van jouw klusbedrijf zorgt de moederorganisatie voor begeleiding waar nodig of gewenst, denk hierbij aan de ondernemerstraining, gebruik en training in het calculatie- en offerte systeem, inrichting en training in onderhoud van online marketing (b.v. eigen site). Daarnaast kan een Klussenier onbeperkt en gratis afspraken inplannen met de ervaren trainers en coaches van de organisatie De Klussenier.

Met deze brede ondersteuning vanuit het hoofdkantoor is jouw enige zorg het leveren van vakwerk. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe badkamer, keuken, complete zolderverbouwing en overig renovatie en onderhoudswerk. Je neemt zelf het werk op, maakt zelf de calculatie en een offerte en verzorgt de verbouwing tot en met de oplevering. Dit betekent dat jij zelf alles in de hand hebt of de klant bij oplevering jouw glimlachend de hand schud. Maar bij vragen of eventuele klachten, bel je voor advies het hoofdkantoor.

Het werken als Klussenier geeft meer vrijheid maar minder zorgen in vergelijking met werken in loondienst of als ZZP’er. Daarnaast ben je als Klussenier nooit ver van huis. De meeste opdrachten komen van particulieren bij jou uit de buurt.

Informatieavond

Tijdens deze avond is er ook tijd voor een kort persoonlijk gesprek waarin besproken kan worden hoe de franchiseorganisatie jou kan ondersteunen bij de start van jouw eigen klusbedrijf.

Wanneer
28 februari 2017
Tijd
19.00
Waar
Terschuur, Het KlusHuis 
Kosten
Gratis


Woon jij in Utrecht, Amersfoort, IJsselstein, Houten, Barneveld, Nijkerk of Soest en ben jij geïnteresseerd? Geef je op!

Vul dit formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

 NIEUWE KLUSBEDRIJVEN HOOFDDORP EN SURHUISTERVEEN

1 februari 2017

Vandaag zijn 2 nieuwe Klusseniers gestart: 

 • De Klussenier Marco Dam uit Surhuisterveen;
 • De Klussenier Remon Grit uit Hoofddorp.

De Klussenier Marco Dam werkte tot 1 februari voor een bouwbedrijf. Hij mistte de creativiteit in zijn werk en besloot daarom om te starten als Klussenier. Marco is vanaf nu beschikbaar voor alle werkzaamheden in en rondom de woning!

De Klussenier Remon Grit was voor zijn start ook in loondienst. Hij heeft gewerkt als scheepstimmerman en werkvoorbereider calculator. Remon had al langer het idee om voor zichzelf te beginnen, maar heeft de stap nooit genomen. De Klussenier is dan een perfecte optie: Wel zelfstandig, maar niet alleen!

VERSLAG VAN EEN GESLAAGDE UITREIKING KLUSSENIER AWARDS

27 januari 2017

Op vrijdag 27 januari vond de derde editie van de Klussenier Awards plaats. Een feest vol complimenten en gezelligheid. Maar voor een groot aantal toch ook een spannende avond. Want, “zou ik dan ook in de prijzen vallen?”

De avond begon meteen goed voor de Klusseniers Ronald van Drunen uit Velsen en Marco Cornelisse uit Wormer. Zij werden in het zonnetje gezet vanwege hun 10 jarig jubileum als Klussenier.

De Klussenier Marco Cornelisse viel met zijn neus in de boter. Samen met Pascal Pak en Cas Jansen was hij genomineerd voor de Vakmanschap Award. Hij heeft de Award gewonnen. 
  

De Klussenier Elroy Ungerer uit Pijnacker, scoorde het hoogst van alle Klusseniers op het onderdeel klantvriendelijkheid. Hij was samen met Klussenier Arno Vink en Klussenier Peter van Oirschot genomineerd.

Omdat Elroy en Hinde niet aanwezig konden zijn, werd de Award door een medewerker van Het KlusHuis in ontvangst genomen.

Vervolgens stonden de genomineerde Klusseniers in de categorie Ondernemerschap, Martin Harteveld, André van Mastrigt en Marco Immerzeel in spanning af te wachten. De Klussenier Martin Harteveld ging met de Ondernemerschap Award naar huis. 

 

De genomineerden Starters van 2016 waren Klusseniers David Broeders, Erik Scholten en Richard Talens. Richard Talens uit Assen won de Starter van het Jaar Award. 

 

Voor dit jaar waren Kitty van Spaendonk van Klussenier Paul van Spaendonk uit Udenhout, Jolanda Bergshoeff van Klussenier Nico Schalkwijk uit Hulst en Frea Klaasse van Klussenier André Klaasse uit Nieuwleusen genomineerd voor de Ondersteuner Award. Jolanda Bergshoeff is de gelukkige winnares van deze Award.

Helaas konden Jolanda en Nico niet aanwezig zijn en werd de Award door een medewerker van Het KlusHuis in ontvangst genomen.

Naast de 5 categorieën waarin de uitslag vooral is gebaseerd op de beoordelingen van klanten, is er ook 1 alternatieve categorie: Uitzonderlijk Ondernemerschap. Klussenier Ruben van der Stoep uit Scheveingen is één van de twee Klusseniers die in deze categorie in de prijzen viel.  

Ruim 4 jaar geleden startte hij als Klussenier waarna hij al snel een stabiel bedrijf had opgebouwd. Ruben is met zijn zakelijk inzicht, vakmanschap, klantvriendelijkheid en positieve instelling een ambassadeur voor het merk De Klussenier.

Klussenier Jeroen Muller viel ook in de prijzen voor zijn Uitzonderlijk Ondernemerschap. Bijna 10 jaar geleden begonnen in Spijkenisse maar inmiddels al een paar jaar actief in omgeving Geervliet. Jeroen coördineert de Praxis workshops. Tijdens deze workshops, die georganiseerd worden bij een groot aantal Praxis filialen in Nederland, leert men de basis van bijvoorbeeld schilderwerk, klussen of elektra. De goede samenwerking tussen Praxis en De Klussenier zijn o.a. te danken aan de inspanningen van Jeroen.

Al met al een zeer geslaagde avond!

Klusseniers luiden noodklok: Hoge werkdruk door overschot werk

23 januari 2017

De Klusseniers Marcel den Hartog uit Amersfoort en Kay Selderbeek uit Nieuwegein kampen met een overschot aan werk. Van kleine spoedopdrachten tot complete woningrenovaties. Marcel: ‘Ik wil ze met veel plezier uitvoeren maar ik heb maar 2 handen. Ik zie hier een mooie kans voor vakmannen in de regio die hun eigen klusbedrijf willen starten als Klussenier. Zij kunnen rekenen op ondersteuning van het hoofdkantoor en een groot aantal potentiële klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige vakman. Kortom, een gespreid bedje.’

Het is duidelijk, in de omgeving Utrecht komen ze handen tekort. Kay: ‘Ik heb sinds mijn start als Klussenier geen dag zonder werk gezeten. Maar dit jaar hebben we echt met een luxe probleem te maken. Een volle agenda is leuk maar ‘Nee’ verkopen aan klanten is iets wat je liever niet doet. Als oplossing zien wij nieuwe Klusseniers. Vakmannen in de omgeving van Amersfoort of Utrecht die hun eigen klusbedrijf willen starten.

Marcel: ‘Het is een ‘win-win-win-situatie’:

 • De klant wordt bediend door een vakman;
 • Wij hoeven geen nee meer te verkopen;
 • De nieuwe Klussenier komt in een gespreid bedje.

De kans op een vliegende start van je eigen klusbedrijf is erg groot. Naast het werk wat voor het oprapen ligt, ontvang je ook ondersteuning van het hoofdkantoor op het gebied van marketing en leer je belangrijke ondernemersvaardigheden tijdens de ondernemerstraining. En je kan natuurlijk bij Kay en mij terecht als je vragen hebt of om samen te werken.’

De Klussenier is een franchiseorganisatie in de bouw. In heel Nederland zijn circa 180 vakmannen actief als Klussenier. Klusseniers, runnen hun eigen klusbedrijf. In de praktijk komt het erop neer dat zij zelf contact opnemen met de klant, werk opnemen, calculeren, offertes maken en natuurlijk zorgen voor de professionele uitvoering van de werkzaamheden. Het hoofdkantoor staat altijd tot je beschikking voor ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, training of andere zaken die je als zelfstandig ondernemer tegen kan komen. Wil jij ook meer vrijheid en meer voldoening uit jouw werk halen? Kijk voor meer informatie over het starten van jouw eigen klusbedrijf op www.starteigenklusbedrijf.nl.

DE UITREIKING VAN DE KLUSSENIER AWARDS

13 januari 2017

Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? Volgende week weten we meer. Dan is de ontknoping van De Klussenier Awards.

Het begint zo langzamerhand een leuke traditie te worden: De Klussenier Awards. Dit jaar worden de awards voor de derde keer uitgereikt aan de winnaars in de categorieën:

 • vakmanschap;

 • klantvriendelijkheid;

 • ondernemerschap;

 • starter van het jaar;

 • ondersteuner.

De franchiseorganisatie heeft de Klussenier Awards in het leven geroepen om haar Klusseniers in het zonnetje te zetten. Joost van der Pol, directeur/eigenaar van franchiseformule De Klussenier: “Klusseniers zijn trots op het werk dat zij afleveren maar vaak ook bescheiden. Zij vinden het de normaalste zaak van de wereld om een eigentijdse badkamer, geheel naar de wensen van de klant op te leveren. Zij merken zelf niet dat hun vakmanschap en klantvriendelijkheid hen maakt tot een professionele vakman. De Awards bieden ons de gelegenheid waardering te geven aan deze vakmannen.”

Waarderingen van klanten spelen een grote rol. De genomineerden voor de categorieën Vakmanschap en Klantvriendelijkheid worden gekozen op basis van de resultaten van het Klanttevredenheidsonderzoek, dat na elke aanvraag en opdracht onder klanten van Klusseniers wordt uitgevoerd. Benieuwd of de Klussenier in uw omgeving een prijswinnaar is? Houd onze site (www.klussenier.nl) en onze Facebookpagina in de gaten voor een verslag van de feestelijke uitreiking op vrijdag 27 januari a.s. in Barneveld!

Nieuw klusbedrijf in lelystad

1 januari 2017

Vandaag is gestart:

 • De Klussenier John van Gammeren uit Lelystad.

De Klussenier John van Gammeren is gestart als meubelmaker en timmerman. Door de jaren heen heeft John zich opgewerkt tot bedrijfsleider bij zowel een bouwmaterialenhandel als bij een timmerfabriek. Daarnaast heeft hij 3 woningen voor zichzelf verbouwd. Hij kwam erachter dat hij het liefst bezig was met klussen. En zodoende is hij zijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier!

De Klussenier en Jumbo Supermarkten slaan handen in één

2 december 2016

Supermarktketen Jumbo en franchiseorganisatie De Klussenier zijn een samenwerking aangegaan. Jumbo Supermarkten heeft De Klussenier gevraagd het (klein) onderhoud van de Jumbo winkelpanden te verzorgen. Een succesvolle samenwerking is gebleken.

Begin 2015 zijn de contracten getekend voor de samenwerking en is een pilot gestart. In Zuid Nederland hebben Klusseniers het onderhoud verzorgd aan de Jumbo filialen. Zowel Jumbo Supermarkten als De Klussenier waren enthousiast over de pilot. Met als gevolg dat vanaf 1 juli 2015 het onderhoud aan de 200 Jumbo winkelpanden door heel Nederland wordt verzorgd door De Klussenier. Ook wordt er steeds vaker onderhoud gepleegd door De Klussenier aan franchisefilialen.

Jumbo Supermarkten heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Het bedrijf bestaat sinds 1921. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Jumbo Supermarkten telt momenteel ruim 580 winkels. In al deze winkels wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs). Door de klant altijd centraal te stellen, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens.  

Net als Jumbo Supermarkten, focust ook De Klussenier zich op haar klanten door service en kwaliteit hoge prioriteit te geven. Inmiddels is De Klussenier al 12 jaar een stabiele factor in de verbouw- en renovatiebranche. Het concept is uniek: De franchisenemer bepaalt zelf op welke manier hij onderneemt. Op welke klanten richt hij zich? Waar koopt hij zijn materiaal? Uiteraard kan hij altijd aanspraak maken op de ondersteuning van een de franchisegever.

NU OOK DE KLUSSENIER IN LELYSTAD EN WOUDENBERG!

1 november 2016

Vandaag zijn gestart:

 • De Klussenier Edwin Bruineberg uit Lelystad; 
 • De Klussenier Pedro van Boxtel uit Lelystad; 
 • De Klussenier Herman Pul uit Woudenberg.

De Klussenier Edwin Bruineberg is een echte vakman. Doordat hij altijd in de bouw heeft gewerkt, heeft hij enorm veel ervaring. De laatste jaren was Edwin actief als badkamerspecialist. Voor Edwin is het belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast heeft hij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Nu hij zijn eigen klusbedrijf is gestart heeft hij de vrijheid om het werk naar eigen inzicht uit te voeren.

De Klussenier Pedro van Boxtel heeft 14 jaar gewerkt als adviseur en verkoper van bouwmaterialen. Hij stak graag zijn handen uit de mouwen, bijvoorbeeld door het geven workshops over de toepassing van het bouwmateriaal. Hij heeft zijn vakmanschap in de jaren uitgebreid door veel verschillende verbouwingen te verrichten aan zijn eigen woning en bij vrienden en bekenden thuis. Pedro wil zijn kennis en ervaring gebruiken om klanten blij te maken. 

De Klussenier Herman Pul is veelal actief geweest in de installatiewereld. Hij heeft veel zwembaden en sauna's opgeleverd. Zijn laatste baan als hoofdmonteur beviel hem niet meer. Hij informeerde bij ons en startte 3 maanden later zijn eigen klusbedrijf.

Consument laat meer verbouwen

28 oktober 2016

De cijfers van het CBS tonen dat consumenten meer consumeren en vaker grotere aankopen doen. De Klussenier constateert dat ook de behoefte om te verbouwen is toegenomen. De consument doet vaker een aanvraag en zet eerder zijn handtekening onder een offerte.

Stijging aanvragen

In het onderzoek van De Klussenier worden de eerste zes maanden van 2015 en 2016 met elkaar vergeleken. Het aantal aanvragen voor verbouw- en renovatiewerkzaamheden is in 2016 met 5% gestegen.

Gemiddeld offertebedrag hoger

Naast het aantal aanvragen is het gemiddelde offertebedrag ook hoger. De eerste kwartalen van 2015 en 2016 zijn met elkaar vergeleken. Er is een stijging van 5% van het offertebedrag geconstateerd. Tevens is er gekeken naar de tweede kwartalen. De stijging bedraagt hier zelfs 10%.

Een aanname die wordt gedaan is dat de voorgaande jaren vooral het hoognodige renovatiewerk werd uitbesteed. In 2016 zijn de grotere verbouwingen en het verbeteren van het wooncomfort meer in trek.

De consument zet vaker handtekening

Uit hetzelfde onderzoek komt naar voren dat de consument vaker akkoord gaat met een offerte. In 2016 steeg het aantal getekende offertes met 4%.

De agenda van de vakman

Welke invloed heeft dit op de orderportefeuille van de zelfstandige vaklieden? De gemiddelde werkvoorraad is groter geworden. Er is zoveel vraag, dat vaklieden het werk bijna niet aankunnen. Hun werkvoorraden nemen toe en consumenten moeten langer wachten op uitvoering van hun opdrachten. Kortom, de huidige markt vraagt om meer goede vaklieden. Er is werk genoeg!

REGIO AMSTERDAM EN NOORD NEDERLAND 4 KLUSSENIERS RIJKER!

1 oktober 2016

Vandaag zijn gestart:

 • De Klussenier Dimitri van Beek uit Hoofddorp;
 • De Klussenier Dirk Engel uit Beilen;
 • De Klussenier Edwin de Bruijn uit Amsterdam;
 • De Klussenier Ronald Griffioen uit Steenwijk.

De Klussenier Dimitri van Beek besloot naast zijn eigen montage- en onderhoudsbedrijf voor open haarden, op zoek te gaan naar meer afwisseling. De combinatie met De Klussenier geeft hem meer voldoening doordat hij nu uiteenlopende werkzaamheden uitvoert. Dimitri hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Klussenier Dirk Engel heeft veel ervaring in de verschillende disciplines van renovatie-en onderhoudsbranche. Hij heeft zijn eigen boerderij verbouwd en heeft regelmatig verbouwingen uitgevoerd bij vrienden en bekenden. Dirk is een perfectionist, hij levert kwaliteit én blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Hij heeft gemerkt dat hij van klussen en verbouwen gelukkig wordt en wil dat als Klussenier blijven doen.

De Klussenier Edwin de Bruijn wilde niet langer voor een baas werken en besloot een eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. Hij heeft altijd in de bouw gewerkt en vooral veel ervaring met installatiewerk, dakwerkzaamheden en elektrische installaties.

De Klussenier Ronald Griffioen zit zijn 'hele leven' al in de bouw en heeft zichzelf ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Bij zijn laatste baan plaatste en renoveerde hij kozijnen. Echter bleek een baan in loondienst alles behalve zeker. Daarnaast wilde hij ook meer variatie in zijn werk. Dit was zijn reden om bij ons aan te kloppen!

NIEUWE KLUSBEDRIJVEN IN NIEUWERKERK A/D IJSSEL, SINT PANCRAS, ZWIJNDRECHT EN IJMUIDEN

1 augustus 2016

Vandaag zijn gestart:

 • De Klussenier Job Groot uit Sint Pancras;
 • De Klussenier Patrick Strijker uit IJmuiden;
 • De Klussenier René Verhagen uit Nieuwerkerk ad IJssel;
 • De Klussenier Ron Grouls uit Zwijndrecht.

De Klussenier Job Groot is gestart vanuit loondienst. Hij was actief als uitvoerder. Daarvoor heeft hij 7 jaar zijn eigen timmerbedrijf gehad. Hij weet alles van timmeren. Zijn reden om te starten als Klussenier? Het merk! Hij heeft gelijk een streepje voor op de lokale concurrentie.

De Klussenier Patrick Strijker is al vele jaren actief in de bouw. Hij heeft 2 jaar als ZZP'er gewerkt en merkte dat hij steeds meer werd 'uitgeknepen'. Hij besloot zich daarom te richten op de particuliere markt als Klussenier.

De Klussenier René Verhagen is een allround vakman die vele jaren voor een baas heeft gewerkt. Toen hij startte als ZZP'er kwam hij al snel tot het besluit dat hij wilde werken voor zijn eigen particuliere klanten.     

De Klussenier Ron Grouls is gestart vanuit de WW. Hij heeft daarvoor voor een detacheringsbureau en verschillende opdrachtgevers gewerkt. Door de verschillende werkzaamheden heeft hij zijn vakmanschap ontwikkeld. Het concept van De Klussenier spreekt Ron erg aan en daarom is sinds 1 augustus onderdeel van onze organisatie.  

Verhuizing hoofdkantoor De Klussenier

11 juli 2016

Het hoofdkantoor van De Klussenier, Het KlusHuis, is inmiddels ruim 10 jaar gevestigd op industrieterrein de Harselaar in Barneveld. Destijds begonnen we als een kleine organisatie, en inmiddels zijn er circa 180 aangesloten franchisenemers!

De voorbereidingen voor de verhuizing zijn al weken in volle gang, en dat merkt iedereen op Het KlusHuis. Het heeft wel z'n charme. Vooral het verleden wat weer naar boven komt.

We kijken erg uit naar de nieuwe locatie. Deze is ruimer, lichter en heeft een weids uitzicht over de A1. Daarbij past de kleur van de gevel goed bij het logo van De Klussenier. Op de nieuwe locatie beschikken we over een grotere trainingsruimte voor de ondernemerstrainingen die wordt gegeven aan startende Klusseniers. Een grotere trainingsruimte is noodzakelijk geworden. Sinds januari 2016 zijn er 12 nieuwe Klusseniers opgeleid. Op dit moment zijn er 4 Klusseniers in opleiding. Zij zijn de training gestart in Barneveld, maar zullen deze afronden in Terschuur. De nieuwe locatie biedt meer mogelijkheden voor de ontvangst van grotere groepen. Daarnaast is de locatie professioneler en past beter bij onze organisatie: praktisch en helder.

Vanaf maandag 18 juli is Het KlusHuis officieel oververhuisd naar Terschuur! 

 
Loading...