Marketing voor jouw renovatiebedrijf

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent met een eigen renovatiebedrijf wil je een vaste klantenkring opbouwen. Met een mooie vaste klantenkring waarborg je de continuïteit van jouw renovatiebedrijf. Maar hoe kom je aan voldoende bekendheid bij consumenten om een vaste klantenkring op te bouwen?

Het antwoord hierop is: marketing inzetten. Alle acties die je doet om meer bekendheid voor jouw bedrijf, product(en) en/of dienst(en) te verkrijgen valt onder marketing. Dankzij de inzet van marketing wordt de bekendheid van jouw renovatiebedrijf vergroot. De vergrootte bekendheid zorgt ervoor dat je een vaste klantenkring opbouwt. Dat zorgt ervoor dat je meer werk krijgt, omdat de vaste klanten telkens met opdrachten bij jou terugkomen.

Welke marketingmiddelen heb je?

Welke marketingmiddelen heb je tot jouw beschikking om dit te realiseren? Er zijn honderden mogelijkheden om marketing in te zetten. Elke vorm van zichtbaarheid die je voor jouw bedrijf creëert is een marketingmiddel dat je in kan zetten in de marketing. Hierbij kun je zo groot denken als je wilt, bijvoorbeeld reclames op landelijke televisie en radio. Voor een renovatiebedrijf is dit vaak hoog gegrepen.

De meest voorkomende marketingmiddelen die renovatiebedrijven inzetten zijn gericht op lokale bekendheid. Vaak wordt gebruik gemaakt van een combinatie van lokale marketingmiddelen. Denk hierbij aan adverteren in een lokale krant, flyeren via een lokale distributeur en een website voor lokale vindbaarheid. De mogelijkheden lijken eindeloos!

Offline- en Onlinemarketing

De mogelijkheden zijn eindeloos omdat de laatste jaren steeds meer kanalen actief geworden zijn die mogelijkheden voor marketing bieden. Dat heeft te maken met de ontwikkeling van online platformen. Waar offline marketing heel erg belangrijk was, is online marketing steeds meer opgekomen. Iedereen is tegenwoordig online. En dat is voor veel bedrijven een plek om (potentiële) klanten te informeren over de product(en) en/of dienst(en) die aangeboden worden. Voor jouw renovatiebedrijf betekent dit dat het belangrijk is dat jouw bedrijf online vindbaar moet zijn.

Door de opkomst van online marketing worden de potentiële offline kanalen wel eens vergeten. Dat is zonde. Want offline marketing biedt nog steeds veel kansen voor bedrijven. Zo ook voor jouw renovatiebedrijf. Juist de slimme combinatie tussen online en offline kan versterkend werken.

Wat betekent dit in de praktijk?

Je hebt nu een idee van wat marketing is en op welke manier je marketing in kan zetten. Nu is het zaak om dit in de praktijk in te zetten. Wat dit betekent? Je gaat diverse marketingmiddelen kiezen die je gaat gebruiken om bekendheid te genereren voor jouw renovatiebedrijf.

Elk middel dat je inzet en elke actie die je doet valt onder marketing. Dat betekent dat alles wat je doet om bekendheid onder klanten te creëren marketing is. Voorbeelden zijn onder andere het rondbrengen van een flyer, een Facebookpagina inzetten of een website maken.

Wat kan De Klussenier betekenen?

Het goed uitvoeren van marketing is een op zichzelf staand vak, veelal uitgevoerd door marketing professionals. Niet voor niets hebben grote bedrijven complete marketingafdelingen. En voor veelzijdig vaklieden is marketing vaak onbekend terrein. Daarom kan De Klussenier uitkomst bieden.

Als Klussenier krijg je namelijk professionele ondersteuning op het gebied van marketing. Zo ontvang je diverse tools waarmee je professionele marketing kan bedrijven. Denk hierbij aan een online platform als een website en offline middelen in de vorm van persoonlijke advertenties. Dit complete marketingpakket biedt jou de mogelijkheden om een sterke lokale bekendheid te realiseren. 

Ook krijg je tijdens onze ondernemerstraining ondersteuning in het gebruik van het marketingpakket. Je wordt geadviseerd hoe en wanneer je de verschillende tools het beste kan gebruiken. Deze training wordt gegeven door ervaren professionals. Zij zijn te allen tijde beschikbaar om jou blijvend te adviseren over de inzet van marketing. Hierdoor kan je optimaal profiteren van deze kennis en ervaring.

Naast de beschikbare marketing tools en ondersteuning voor de marketing profiteer je ook van de landelijke marketing van het merk De Klussenier. De tools die wij jou bieden zijn ingericht voor het realiseren van lokale bekendheid. Deze lokale bekendheid wordt versterkt door de landelijke marketing. De landelijke marketing is gericht op een grote bekendheid van het merk De Klussenier. Een voorbeeld hiervan is Help, Mijn Man Is Klusser. Een groot deel van de consumenten kent De Klussenier via dit programma.

Wil jij profiteren van de marketing die De Klussenier jou kan bieden? Dat kan! Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start uw eigen renovatiebedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?