Ervaringen van startende Klusseniers

In de afgelopen periode zijn verschillende vaklieden gestart met hun eigen klusbedrijf als Klussenier. Hieronder lees je hoe de recent gestartte Klusseniers hun start hebben ervaren en welke redenen ze hadden om deze stap te zetten.

Tom Brants

uit Tienen

Gestart op 01-04-2021

"Ik wil me graag kunnen focussen op de hoofdzaak: klussen. De Klussenier biedt mij precies de ruggesteun die ik nodig heb om dat te doen."

Steven Psarocosta

uit Sint-Job-in-'t-Goor

Gestart op 01-04-2021

"Klanten weten dat ze een vakman voor de deur krijgen wanneer ze een aanvraag doen bij De Klussenier. Als beginnend ondernemer kan ik hier mooi meteen de vruchten van plukken."

Manuel Nijzink

uit Rijssen

Gestart op 01-01-2021

"Door mezelf aan te sluiten bij De Klussenier kan ik zo veel mogelijk klanten bedienen en de kwaliteit leveren waar ik voor sta."

Klusseniers die verlengden

Veel van onze tevreden vaklieden verlengen met plezier de samenwerking met De Klussenier. Waarom zij verlengden lees je hieronder.

Anton Korsmit (48)

uit Tilburg

9 jaar Klussenier

"Ik ben trots om Klussenier te zijn. De meerwaarde en uitstraling van het merk De Klussenier zijn voor mij belangrijke redenen om als Klussenier te verlengen."

Evert van den Brink (58)

uit Almere

12 jaar Klussenier

"Het feit dat De Klussenier voor mijn klanten een extra stukje zekerheid biedt is voor mij een belangrijke reden geweest om de samenwerking voort te zetten."

Martin de Jong (47)

uit Hoogvliet

12 jaar Klussenier

"Mijn reden om bij De Klussenier verder te gaan is omdat ik het enorm naar mijn zin heb als Klussenier en erg tevreden ben over mijn bedrijfsvoering en resultaten."

Marcel den Hartog (48)

uit Amersfoort

12 jaar Klussenier

"Ik ben al jaren tevreden als Klussenier. De zekerheid die De Klussenier biedt voor mij als ondernemer en mijn klanten vind ik erg prettig."

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of contacteer ons direct

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?