Nooit meer zorgen over de administratie

Wij nemen jouw administratie compleet uit handen!

Het belang van de administratie

Het starten van een eigen klusbedrijf is een spannende stap. Een stap waarbij je veel nieuwe dingen tegen gaat komen. Een van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf is de administratie. Met de administratie weet je exact hoe jouw bedrijf ervoor staat. En daarmee verantwoord je jouw inkomsten aan de Belastingdienst. Dus het belang van een goede administratie is erg groot. Zonder een goede administratie is jouw bedrijf eigenlijk een stuurloos schip. 

Geen zorgen over de administratie

Voor veel startende ondernemers in de bouw zijn zaken als de administratie nieuw en een onbekend gebied. En voor veel mensen die willen starten als zelfstandig ondernemer in de bouw is de administratie een groot struikelblok. Want hoe ga je dit goed opzetten? Wat is belangrijk? Zo kom je tegen nog tientallen vragen aan te lopen waar je geen ervaring mee hebt. 

Maar er is een reddingsboei! Jij kan jouw droom in vervulling laten gaan, die van een eigen klusbedrijf, zonder je zorgen te hoeven maken over de administratie!
De Klussenier neemt de complete zorg van de administratie volledig uit handen voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van de benodigde gegevens, de rest wordt voor jou gedaan. 

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?