Landelijke naamsbekendheid

Het Merk De Klussenier geniet landelijke naamsbekendheid!

Een van de redenen om bij De Klussenier aan te sluiten is de landelijke, en dus grote naamsbekendheid van het merk. De Klussenier is bij ongeveer 70% van alle Nederlanders bekend. Deze grote naamsbekendheid zorgt er samen met onze uitgekiende online marketing aanpak voor dat klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare vakman bij jou uitkomen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat je geen werk hebt.

Hoe zorgen wij onder andere voor deze grote mate van naamsbekendheid? Door het toepassen van slimme marketing. Dit doen wij zowel offline (o.a. papier) als online (internet).

Offline marketing

De offline marketing zetten wij breed in. Een belangrijk middel voor de grote naamsbekendheid zijn de 180 Klusseniersbussen die door heel het land rijden. Deze bussen zorgen er dagelijks voor dat vele klanten het merk De Klussenier zien.

Ook zijn wij te zien op televisie en te horen op de radio. Op televisie kom je ons tegen bij het populaire RTL-programma Help Mijn Man Is Klusser. En luister je regelmatig naar de radiozenders 100% NL, Radio 10, Radio Veronica of Skyradio? Dan heb je onze radiospots vast gehoord.

Daarnaast zijn wij in de lente- en zomermaanden ook boven Nederland te zien. Onze Klussenier luchtballon vaart regelmatig boven Nederland en is een echte blikvanger.

En je komt ons tegen in de geschreven media zoals in vakbladen en met persberichten.

Klusseniers maken gebruik van de Klussenier marketing bibliotheek met daarin talloze individuele marketingacties om De Klussenier en hun eigen onderneming onder de aandacht te brengen bij hun eigen potentiële klanten.

Online marketing

Naast offline marketing is het verzorgen van online marketing belangrijk voor de landelijke en lokale naamsbekendheid van een Klussenier. Klanten zoeken steeds meer online naar een vakman. Als je niet op een goede manier te vinden bent, dan doe je voor deze klanten niet mee.

Lokaal wereldberoemd

De marketing die in heel Nederland gedaan wordt daar profiteer je van als Klussenier zijnde. Daarnaast zorgen wij er samen met jou voor dat je in en rondom jouw woonplaats bekend wordt. De combinatie van offline en online middelen die je tot jouw beschikking krijgt gaan ervoor zorgen dat je lokaal goed op de kaart gezet gaat worden. Aan de keukentafel met klanten merk je dat doordat jouw offertes met goede marges veelal opdrachten worden.

Profiteren van de grote bekendheid?

Ook jij kan profiteren van de grote bekendheid van De Klussenier die in al die jaren is opgebouwd. Het grote voordeel van bekendheid in heel Nederland is dat veel potentiële klanten ons merk en de daarbij horende zekerheden kennen. Hoe je hier precies van kunt profiteren vertellen wij je graag. Vul het onderstaande formulier in en kom met ons in contact.

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?