Wil jij een succesvol klusbedrijf opstarten?
Maak die droom waar!

Lees hoe jij kunt profiteren van onze franchiseformule    

Ben je een veelzijdige vakman en wil je jouw eigen klusbedrijf starten? Ben jij het liefst de hele dag bezig met renoveren, verbouwen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je bij het opstarten van jouw succesvolle klusbedrijf. Daarnaast nemen wij jouw administratie uit handen, waardoor jij zonder zorgen kan ondernemen.

Als veelzijdige, professionele vakman werk je met het landelijk bekende merk De Klussenier. Met de naam De Klussenier bouw je vanaf de start aan de (naams)bekendheid van jouw klusbedrijf. Doordat jouw bedrijf onderdeel van een gevestigd merk is heb je de zekerheid van een droomstart. Maar als Klussenier blijf je zelfstandig ondernemer en behou je alle vrijheden van het ondernemerschap.

Word Klussenier en laat ons je profiteer van onze ondersteuning

Als Klussenier sluit jij je aan bij onze franchiseformule. Je profiteert van veel voordelen, tegelijkertijd behoud je de vrijheden van het ondernemen.

  

Jouw volledige boekhouding wordt uit handen genomen door De Klussenier.

  

Regionale naamsbekendheid: Jouw klusbedrijf staat vanaf dag 1 op de kaart en heeft een professionele uitstraling.

  

Onze online marketingstrategie zorgt ervoor dat jouw klusbedrijf écht zichtbaar wordt op het internet. Dit mag anno 2020 natuurlijk niet missen. Zo maken wij voor jou, als Klussenier, een maatwerk website.

  

Iedere Klussenier rijdt het land door in een eigen Klusseniersbus, een perfect middel om naamsbekendheid te vergroten.

Wil jij een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wil je toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier ben je beter opgewassen tegen crisissituaties. Dankzij de maatregelen, informatie en faciliteiten die wij, als franchisegever, bieden heb je meer zekerheid en hoef jij je als Klussenier geen zorgen te maken over de toekomst van jouw klusbedrijf.

Voldoe jij als veelzijdige en professionele vakman aan ons profiel?

Schakelt een consument de diensten in van een Klussenier, dan kan hij er van op aan dat er een veelzijdige en professionele vakman bij hem op de stoep staat. Niet voor niets voeren wij het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen.’ Omdat kwaliteit voor ons zo belangrijk is, hanteren wij een strenge selectieprocedure. Wil jij je eigen klusbedrijf opzetten en denk jij dat je aan ons profiel voldoet?

Worden jouw werkzaamheden beoordeeld met 8,7 of hoger?

Consumenten die hun verbouwing, renovatie of onderhoudsklus door een Klussenier lieten doen, beoordelen het vakmanschap van de Klussenier met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Ben jij die vakman die altijd uitstekend werk levert, die van iedere bouwval een droomhuis maakt en die graag een eigen klusbedrijf wil opzetten? Dan heb jij het wellicht in je een Klussenier te worden.

Ben jij de geschikte vakman?

Denk jij dat je geschikt bent om Klussenier te worden? Heb/ben jij:

  • Een veelzijdige, professionele vakman.
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw.
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

Word Klussenier

Ben jij een echte vakman, werk jij nauwkeurig en lever jij kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom ben jij geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat
Gratis brochure?