Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94

Voordelige inkoopcondities en kosteloze vaktrainingen

Het voordeel van een grote franchiseorganisatie als De Klussenier is dat er op grote schaal voordelige afspraken gemaakt kunnen worden met partners en leveranciers. De voordelen zitten hem met name in de gunstige inkoopcondities en de kosteloze maatwerk vaktrainingen die de partners aanbieden speciaal voor Klusseniers.

Als Klussenier profiteer je van deze afspraken. Bij de onderstaande partners kan je profiteren van de inkoopcondities en/of vaktrainingen.

Goede inkoopcondities

De partijen waarmee goede inkoopcondities mee afgesproken zijn zorgvuldig gekozen zodat Klusseniers door heel het land kunnen profiteren. Op alle locaties van onze partners kun je als Klussenier terecht voor aantrekkelijke inkoopprijzen. Zo heb je altijd een goede en betrouwbare partner in de buurt.

Vaktrainingen op maat

Ook organiseren wij voor alle Klusseniers elk jaar passende vaktrainingen. De vaktrainingen zijn bedoeld om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends en om eventueel de vaardigheden uit te breiden.

Het aanbieden van vaktrainingen is voor De Klussenier essentieel. Als veelzijdig vakman is het belangrijk om over goede vaardigheden te beschikken en om goed op de hoogte te zijn van de beste manieren om jouw opdrachten uit te voeren. Het aanbod is daarom grotendeels specifiek gericht op Klusseniers. Onze partners werken al jaren samen met De Klussenier en weten daarom exact waar de wensen en behoeften liggen van jou als veelzijdige vakman.

                                       

Wil je meer weten over wat De Klussenier voor jou kan betekenen? Laat dan jou gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met jou op.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of contacteer ons direct

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...