Renovatiewerken uitvoeren van bijberoep in hoofdberoep? Sluit u aan bij De Klussenier! 

Word Klussenier!    

Werkt u in bijberoep als installateur, monteur, loodgieter, schrijnwerker of elektricien en bent u daarnaast in dienst bij een werkgever? Samen met u zorgen we ervoor dat u van uw bijberoep uw hoofdberoep kunt maken, zonder dat u de vrijheden van een ondernemer verliest.

Met onze jarenlange ervaring bieden wij u de helpende hand, zodat u eenvoudig de overstap van parttime vakman naar fulltime vakman kunt maken. Wij bieden u als zelfstandig ondernemer met een eigen renovatiefirma rust, vertrouwen en zekerheid. Zo kunt u zich volledig focussen op het uitvoeren van renovatiewerken.

Van uw bijberoep uw hoofdberoep maken? Word Klussenier!

Bent u klaar om de overstap van zelfstandige in bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep te maken? Bekijk hier de voordelen voor uw renovatiebedrijf.

  

Vakman en ondernemer

Bent u in dienst van een werkgever en heeft u een renovatiebedrijf in bijberoep? Als zelfstandige in hoofdberoep bij De Klussenier heeft u meer tijd voor wat u het liefst doet; uitvoeren van renovatiewerken.

  

Ondersteuning bij de bedrijfsvoering

Wij ondersteunen u bij de bedrijfsvoering, marketing en naamsbekendheid van uw renovatiebedrijf. Zo kunt u zorgeloos ondernemen!

  

Eigen particuliere klantenkring opbouwen

Met onze landelijke naamsbekendheid zetten we ook uw renovatiebedrijf binnen een handomdraai op de kaart en bouwt u snel een eigen klantenkring op.

  

Zekerheden zonder verlies van vrijheden

De Klussenier biedt u zekerheid; momenteel hebben wij veel openstaande opdrachten. Maak van uw bijberoep uw hoofdberoep en ga gelijk fulltime aan de slag met renovatie- en verbouwopdrachten!

Uw renovatiebedrijf crisisbestendig maken?

In onzekere tijden de overstap van bijberoep naar hoofdberoep maken? Het kan! Als franchisegever bieden wij de ondersteuning, informatie en faciliteiten om onbezorgd renovatiewerken uit te voeren met uw renovatiebedrijf. Als Klussenier staat u sterk in crisistijden.

Professioneel, fulltime vakman worden? Meld u aan!

Bent u in dienst van een werkgever en voert u naast uw hoofdberoep renovaties uit in bijberoep? Sluit uw renovatiebedrijf aan bij De Klussenier en werk onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’. Dit is onze kernwaarde en daarom is onze selectieprocedure zorgvuldig. Heeft u genoeg kwaliteit en vakmanschap in huis om onze klanten tevreden te stellen? Meld u aan bij De Klussenier!

Zijn uw renovatiewerken van de hoogste kwaliteit?

Levert u als installateur, monteur, loodgieter, timmerman of elektricien altijd werk van topkwaliteit, dan is het wellicht tijd om van uw hoofdjob af te zien en van uw bijberoep uw hoofdberoep te maken! Klanten beoordelen de werkzaamheden van de Klusseniers gemiddeld met een 8,7. Kunt u hieraan voldoen? Meld uzelf dan bij ons aan!

Bent u de geschikte Klussenier?

Kwaliteit en vakmanschap, dat zijn onze kernwaarden. Dit handelsmerk willen we hoog houden en daarom hanteren we een zorgvuldige selectieprocedure.

Bent u die veelzijdige, professionele vakman en heeft u:

  • Een renovatiefirma in bijberoep?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van Vlaamse taal?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP!

Word Klussenier

Bent u een echte vakman, werkt nauwkeurig en levert u kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom bent u geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...