Landelijke naamsbekendheid

Een van de redenen om bij De Klussenier aan te sluiten is de landelijke, en dus grote naamsbekendheid van het merk. De grote naamsbekendheid zorgt er samen met onze uitgekiemde online marketing aanpak voor dat klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare vakman bij u uitkomen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat u geen werk heeft.

Hoe zorgen wij onder andere voor deze grote mate van naamsbekendheid?

Door het toepassen van slimme marketing. Dit doen wij zowel offline (o.a. papier) als online (internet).

Offline marketing

De offline marketing zetten wij breed in. Een belangrijk middel voor de grote naamsbekendheid zijn de 30 Klusseniers camionetten die door heel het land rijden. Deze bussen zorgen er dagelijks voor dat vele klanten het merk De Klussenier zien.
Ook zijn wij te zien op televisie en te horen op de radio.

Online marketing

Naast offline marketing is het verzorgen van online marketing belangrijk voor de landelijke en lokale naamsbekendheid van een Klussenier. Klanten zoeken steeds meer online naar een vakman. Als u niet op een goede manier te vinden bent, dan doet u voor deze klanten niet mee.

Profiteren van de grote bekendheid?

Ook u kunt profiteren van de grote bekendheid van De Klussenier die in al die jaren is opgebouwd. Het grote voordeel van bekendheid in heel Vlaanderen is dat veel potentiële klanten ons merk en de daarbij horende zekerheden kennen. Hoe u hier precies van kunt profiteren vertellen wij u graag. Vul het onderstaande formulier in en kom met ons in contact.

Lokaal wereldberoemd

De marketing die in heel België gedaan wordt daar profiteert u van als Klussenier zijnde. Daarnaast zorgen wij er samen met u voordat u in en rondom uw woonplaats bekend wordt. De combinatie van offline en online middelen die u tot uw beschikking krijgt gaan ervoor zorgen dat u lokaal goed op de kaart gezet gaat worden. Aan de keukentafel met klanten merkt u dat doordat uw offertes, met goede marges, veelal opdrachten worden.

           

Wilt u meer weten over wat De Klussenier voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Klaar om te starten als zelfstandig klusser?

Laat hier vrijblijvend uw gegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  033 31 33 54   Bij geen gehoor: +31 497 19 25 69
  info@hetklushuis.be
  0497 19 25 69

 
Loading...