Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94

Wat zijn de voordelen van collega Klusseniers

Als Klussenier ben je een zelfstandig ondernemer. Ondanks dat sta je er niet alleen voor. Met de vele collega Klusseniers beschik je over een groot netwerk van veelzijdig vakmannen.

Een groot netwerk

Op dit netwerk kan je terugvallen als je een vraag hebt op een specifiek gebied. Een van de voordelen van collega Klusseniers is dat iedere Klussenier ook zijn eigen expertise heeft. Klusseniers zijn veelzijdige vakmannen, die zich veelal ontwikkeld hebben vanuit één specifiek vakgebied. Zo is de een goed met elektra, de ander is van huis uit timmerman en een derde heeft weer kennis van installatietechniek. Uit dit netwerk van Klusseniers kan je putten op het moment dat je een bepaalde expertise nodig hebt bij het uitvoeren van een opdracht voor jouw eigen klant.

Samenwerken met andere vakmannen

Een ander voordeel van collega Klusseniers is dat je mede vakmannen kunt benaderen om samen te werken bij een grote opdracht. Bijvoorbeeld als je een dakkapel gaat plaatsen of een uitbouw gaat maken kan het handig zijn om de klus deels met zijn tweeën uit te voeren. Door het netwerk aan Klusseniers om je heen kan zit je nooit om ondersteuning verlegen. Een bijkomend voordeel is dat jij en jouw klant weten dat je de hulp krijgt van een betrouwbare en veelzijdige vakman.

En uiteraard zijn collega Klusseniers bereid elkaar te helpen als je vragen hebt op het gebied van vakmanschap. Mocht je tegen een uitzonderlijk probleem aanlopen, dan zijn er voldoende collega Klusseniers die je om advies kunt vragen.

Klusseniers zijn elkaars toegevoegde waarde, alleen weet je veel, samen weet je alles.

Zelfstandig ondernemer maar niet alleen. De kracht van samen.

                                   

Wil je meer weten over wat De Klussenier voor jou kan betekenen? Laat dan jou gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met jou op.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of contacteer ons direct

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...