Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94

 
Waarom zit een Klussenier nooit zonder werk?

 


De Klussenier Vertelt

In 'De Klussenier vertelt' geven onze Klusseniers antwoord op de meest gestelde vragen van renovatieprofessionals die er over nadenken zich bij ons aan te sluiten. Wij kunnen natuurlijk antwoord geven op al jouw vragen, maar deze Klusseniers staan met de voeten in de aarde en kunnen je precies vertellen hoe het is om Klussenier te zijn.

Deze keer bespreken onze Klusseniers hoe ze als Klusseniers aan werk komen en hoe het mogelijk is dat ze altijd een gevulde agenda hebben. Door de ondersteuning van De Klussenier zitten deze verbouwers nooit thuis én kunnen zij een mooie prijs voor hun verdiensten vragen.

Als Klussenier ontvang je constant renovatieaanvragen via de Klusapp en het KlusContact van De Klussenier, maar komen klanten ook direct bij jou terecht. Dit begint bij een goede marketingstrategie vanuit De Klussenier, die voor iedere Klussenier uniek wordt ingericht. Daarna merken veel Klusseniers dat klanten weer bij ze terugkomen na een eerste uitgevoerde opdracht. Dit komt door het veelzijdige vakmanschap van onze Klusseniers!

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan ook eens andere video's van 'De Klussenier vertelt'. Vind je de antwoorden nog niet? Neem dan vooral eens contact op met één van onze Klusseniers, of met onszelf!

Meer video's!

Wil jij ook Klussenier worden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...