Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94


Waarom zou ik voor De Klussenier kiezen?

 


De Klussenier Vertelt

In 'De Klussenier vertelt' geven onze Klusseniers antwoord op de meest gestelde vragen van renovatieprofessionals die er over nadenken zich bij ons aan te sluiten. Wij kunnen natuurlijk antwoord geven op al jouw vragen, maar deze Klusseniers staan met de voeten in de aarde en kunnen je precies vertellen hoe het is om Klussenier te zijn.

Onze Klusseniers vertellen je waarom zij voor De Klussenier hebben gekozen en waarom jij dat ook zou moeten doen. In tegenstelling tot een baan in loondienst, of als zelfstandige in bijberoep heb je als Klussenier zelf volledige vrijheid over de manier waarop je jouw bedrijf wilt inrichten.

Op deze manier werk je voor wie jij wilt, voer jij de werken uit die jij wilt en vraag je ook het uurtarief dat jij wilt. Met de werkvoorraad die een Klussenier heeft hoef je ook geen werken uit te voeren die je liever niet uit wilt voeren. Daarnaast kun je zelf beslissen hoe en wanneer je deze werken uit wilt voeren en ben je echt de baas over jouw eigen agenda.

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan ook eens andere video's van 'De Klussenier vertelt'. Vind je de antwoorden nog niet? Neem dan vooral eens contact op met één van onze Klusseniers, of met onszelf!

Meer video's!

Wil jij ook Klussenier worden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...