Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94


Waarom is het zo fijn om Klussenier te zijn?

 


De Klussenier Vertelt

In 'De Klussenier vertelt' geven onze Klusseniers antwoord op de meest gestelde vragen van renovatieprofessionals die er over nadenken zich bij ons aan te sluiten. Wij kunnen natuurlijk antwoord geven op al jouw vragen, maar deze Klusseniers staan met de voeten in de aarde en kunnen je precies vertellen hoe het is om Klussenier te zijn.

In deze video staan een aantal vragen centraal: ‘Wat zijn nou de redenen dat onze Klusseniers hebben besloten Klussenier te worden?’ En ‘Welke voordelen voelen ze daar nog steeds van?’

Door als Klussenier aan het werk te gaan heb jij tijd om jouw passie uit te voeren: mooie verbouwingen maken met jouw twee rechterhanden. De Klussenier ondersteunt je ondertussen door een groot gedeelte van jouw marketing en administratie uit handen te nemen. Hierdoor kun je op een efficiënte manier offreren, calculeren en factureren en hoef je niet langer ver te rijden om bij de werken aan te komen. Zo kun jij jouw eigen tijd beter indelen en kun je bijvoorbeeld meer tijd met jouw gezin of partner spenderen.

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan ook eens andere video's van 'De Klussenier vertelt'. Vind je de antwoorden nog niet? Neem dan vooral eens contact op met één van onze Klusseniers, of met onszelf!

Meer video's!

Wil jij ook Klussenier worden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...