Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94

 

Waarom hoef je als Klussenier niet uit de bouw te komen?

 


De Klussenier Vertelt

In 'De Klussenier vertelt' geven onze Klusseniers antwoord op de meest gestelde vragen van renovatieprofessionals die er over nadenken zich bij ons aan te sluiten. Wij kunnen natuurlijk antwoord geven op al jouw vragen, maar deze Klusseniers staan met de voeten in de aarde en kunnen je precies vertellen hoe het is om Klussenier te zijn.

We krijgen regelmatig de vraag of iemand zonder professionele ervaring in de bouw Klussenier kan worden. Dat kan! Dan moet je natuurlijk wel twee rechterhanden hebben en kunnen bewijzen dat jij het in je hebt om Klussenier te worden. Veel Klusseniers waren bijvoorbeeld automechanieker, of hebben in het verleden veel verschillende jobs gehad.

Voordat iemand Klussenier kan worden testen we altijd het vakmanschap van de kandidaat. Zo loop je bijvoorbeeld een aantal keer mee met een ervaren Klussenier en vragen we je een aantal testen te maken. Zo kun jij, ook als je niet uit de bouw komt, bewijzen dat je Klussenier kunt worden!

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan ook eens andere video's van 'De Klussenier vertelt'. Vind je de aantwoorden nog niet? Neem dan vooral eens contact op met één van onze Klusseniers, of met onszelf!

Meer video's!

Wil jij ook Klussenier worden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...