Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94


Waarom is een Klussenier zo tevreden met zijn verdiensten?

 


De Klussenier Vertelt

In 'De Klussenier vertelt' geven onze Klusseniers antwoord op de meest gestelde vragen van renovatieprofessionals die er over nadenken zich bij ons aan te sluiten. Wij kunnen natuurlijk antwoord geven op al jouw vragen, maar deze Klusseniers staan met de voeten in de aarde en kunnen je precies vertellen hoe het is om Klussenier te zijn.

Wat zijn de verdiensten eigenlijk van zelfstandig ondernemerschap? En kun je dan niet beter voor een baas werken? Volgens onze Klusseniers niet. Uiteindelijk heb je altijd zelf in de hand hoeveel je werkt en dus ook hoeveel je verdient.

Daarnaast kies je als Klussenier jouw eigen uurtarief. Je betaalt De Klussenier een vast bedrag per maand en geen percentage van jouw omzet. Als je dus meer gaat werken, verdien je ook meer! Daar komt ook bij kijken dat je als Klussenier geniet van veel meer vrijheid in jouw werk.

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan ook eens andere video's van 'De Klussenier vertelt'. Vind je de antwoorden nog niet? Neem dan vooral eens contact op met één van onze Klusseniers, of met onszelf!

Meer video's!

Wil jij ook Klussenier worden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...