Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 0495 92 90 94 of stuur een mail naar info@hetklushuis.be
Heb je een vraag? App ons vrijblijvend op 0495 92 90 94


Waarom is het makkelijker een renovatiebedrijf
te starten met De Klussenier?

 
>

De Klussenier Vertelt

In 'De Klussenier vertelt' geven onze Klusseniers antwoord op de meest gestelde vragen van renovatieprofessionals die er over nadenken zich bij ons aan te sluiten. Wij kunnen natuurlijk antwoord geven op al jouw vragen, maar deze Klusseniers staan met de voeten in de aarde en kunnen je precies vertellen hoe het is om Klussenier te zijn.

Het is altijd intimiderend om een eigen renovatiebedrijf te beginnen, zeker als je altijd in loondienst hebt gewerkt of werkloos bent. Gelukkig kan De Klussenier je hier uitstekend bij helpen. Hoe?

Er moet veel gebeuren als je een eigen renovatiebedrijf wilt beginnen. Van inschrijving bij de KBO tot het opstellen van een ondernemingsplan en het regelen van de financiering. Gelukkig heeft De Klussenier hier meer dan 19 jaar ervaring mee. Ook na de start blijven wij onze Klusseniers ondersteunen, onder andere met de administratie en marketing. Daarnaast helpen we onze Klusseniers natuurlijk met het binnenhalen van de eerste werken door middel van ons sterke merk en via de algemene website waar consumenten ruim hun werken indienen.

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan ook eens andere video's van 'De Klussenier vertelt'. Vind je de antwoorden nog niet? Neem dan vooral eens contact op met één van onze Klusseniers, of met onszelf!

Meer video's!

Wil jij ook Klussenier worden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...